Očkování

14.09.2016 20:08

Jedním ze způsobů, kterým dostáváme do organismu velmi škodlivé látky, způsobující problémy nejen na úrovni fyzického těla, ale i po stránce duševní a duchovní, je očkování.

Především rodiče by si měli před podstoupením rizika u svých dětí nejdříve zajistit dostatek informací o nemocech, jejich průběhu a možnostech léčení, o vakcínách, které se proti těmto nemocem očkují, nežádoucích účincích a na jejich základě se teprve odpovědně rozhodnout.

Masové a povinné očkování představuje zcela umělý zásah do imunity i do vývoje každého jedince. Organismus je od narození zatěžován mnoha přídatnými látkami ve vakcínách, jako jsou například imunologicky aktivní hliník, kancerogenní formaldehyd, excitotoxicky působící glutamát, viry a cizorodá DNA a další ze seznamu 77 přídatných látek a zbytků z výroby vakcín. Všechny bakterie a viry, způsobující nemoci, proti kterým se očkuje, musí být pěstovány na živých buňkách. K tomu se používají plodové membrány nebo fibroblasty z kuřecích zárodků, kuřecí ledvinové buňky, buňky z ledvin afrického kočkodana, buňky z lidských zárodků pocházejících z potratů, myší mozky atd., avšak tyto buňky mají svoji životnost, a proto se navíc používají rakovinové buňky odebrané z rakovinové tkáně, které nestárnou a mohou se stále dělit. Jelikož se mnohé z vakcín pěstují na substrátech živočišných buněk, mohou být viry, bakterie nebo DNA z těchto kultivačních buněk přeneseny vakcínami na člověka. Nejenže vakcíny obsahují zbytky těchto použitých biologických materiálů, ale přidávají se i další chemické látky, jako jsou stabilizátory (plodové telecí sérum, glutamát, vepřová želatina…), přídatné látky, fungující jako rozpouštědla, emulzifikátory apod. (polysorbát 80, vaječné a kvasničné proteiny, hydroxid sodný, síran amonný), dále konzervační látky (thimerosal obsahující rtuť, fenol, benzethonium chlorid, látka bránící zmrznutí vakcinační tekutiny – 2-fenoxyetanol). Do vakcín se přidávají také antibiotika, zejména neomycin, streptomycin a polymyxin, aby se zabránilo růstu bakterií v průběhu skladování a dopravy. Další chemikálií, zabraňující kontaminaci vakcíny je formaldehyd. Také glutaraldehyd a polyoxyetylen užívané ve vakcínách jsou toxické pro mnoho buněk a tkání lidského těla. K tomu, aby imunitní systém odpověděl na vakcínu dostatečně efektivně, se přidává tzv. adjuvans, a tím je hliník, přesněji jeho trojmocný kation, který může v organismu vyvolávat nežádoucí účinky, autoimunitní reakce a je neurotoxický, může poznamenat mentální vývoj celých generací. Představuje veliké riziko pro zdraví dětí, kterým se podává, zejména v kojeneckém a batolecím věku.

Značným nebezpečím je navíc i to, že americký farmaceutický průmysl zadává část výroby vakcín do Číny, kde veškeré výrobky absolutně neodpovídají nárokům na zdravotní nezávadnost.

Barbara Loe Fisher, spoluautorka zásadní knihy o očkování DPT vakcínou - A Shot In The Dark: Why the P in the Dpt Vaccination May Be Hazardous to Your Child's Health, předsedkyně Národního informačního centra o vakcínách, tvrdí, že vakcíny mají na svědomí čím dál větší počet dětí a dospělých s endokrinními a neurologickými poruchami, hyperaktivitou, problémy s učením, astmatem, syndromem chronické únavy, revmatickou artritidou, roztroušenou sklerózou a nemocemi projevujícími se záchvaty.

Dnes již existují přesvědčivé důkazy, které se opírají o výzkum a ohlášené případy, že očkování je toxická a smrtící metoda.

Kolik dětí jsme ochotni obětovat, abychom dospěli k poznání, že zaplavování nezralého imunitního systému a vyvíjejícího se mozku ionty hliníku a ostatním chemickým koktejlem vakcín narušuje zdravý vývoj jednotlivce a poškozuje jeho zdraví na celý život?