Mistr Hilarion - Poselství pro týden 9.10. - 16.10. 2016

25.10.2016 17:13

Úterý, 11 Říjen 2016 20:30
 

Milovaní,

jak v některých částech planety dochází k bouřím, způsobujícím na své cestě chaos a destrukci, je po lidech žádáno, aby šli dovnitř sebe a nalézali, co v nich způsobuje tuto aktivitu. Vše v životě na této na planetě je odrazem jejích obyvatel; toho, co je drženo v masovém, kolektivním vědomí. To je to, co pro každého vytváří realitu a zrovna to, co se teď odehrává, je aktuální manifestací toho, co je udržováno velkou části lidstva. Je to vidět v každém politickém systému, je to vidět na lidech, kteří testují vody, testují vytvořené iluze, že každý může, s ohledem na odvedenou tvrdou práci, aspirovat na to, stát se vůdcem své země.

Teď je tato koncepce testována a co vidíme? Ano, je to možné, ale člověk, který se uchází o to, být vůdcem své země s ohledem na tyto skutečnosti, se setkává s velkým odporem a my, z vyšších dimenzí, to vidíme. A musí se to odehrát, protože jsou to obyvatelé těch zemí, kdo nakonec rozhodne a to rozhodnutí si vyžádá jejich aktivní účast. V tomto procesu, kdy se na celém světě všechna stará paradigmata hroutí, je vše testováno těmi lidmi, kteří byli toho součástí a chtějí to změnit. Protiví se tomu ti, co kontrolovali; ti, co si přejí kontrolu a manipulaci obyvatel ve svých zemích dle svých přání. Když se o to pokoušejí, zjišťují, že to, co předtím docela snadno fungovalo, nyní lidé v jejich zemích podrobují zkoumání a vše rozebírají. To, o co se snaží, jim nevychází, jak si představovali a setkávají se s ostrou odezvou.

Lidé na celém světě musí dobře rozlišovat; musí rozlišovat a vstoupit do svého srdce, aby dostali radu od  vyšších aspektů své bytosti - od té, která nikdy neodmítne informaci a každého vede na jeho duchovní cestě, kterou si zvolil ještě před inkarnací. Takže vám říkáme: pozorujte, rozlišujte a nezaplétejte se do dramat, odehrávajících se na světové scéně. To vše je procesem změny a někdy musí ty vytvářené změny přijít za pomoci třenic. Stůjte pevně, věřte si a tomu, za čím si stojíte. V této chvíli přechodu z jedné dimenze do druhé se musí vše odehrát tak, jak to je. Ten přechod je ve fázi dokončení.

A tak se vy, jako jednotlivci, díváte na to, co se děje a myslíte si, že se svět zbláznil. Prosíme vás, abyste se dívali na to dobré, co se děje a o čem vaše média mlčí. Hledejte na internetu a uvidíte, že dobro, které v lidstvu je, se vynořuje způsobem, který je povzbuzující a inspirující pro všechny ty, kdo se stali do té míry vědomými. Otevírá se dobrota, která je nedílnou součástí každého člověka. S ohledem na události, k nimž ve světě dochází, se otevírá individuální dobro v každém člověku a je používáno a využíváno pozitivním a láskyplným způsobem. Aby se to stalo, není nutné mít napojení na vnější svět. Může k tomu dojít u člověka, který poctivě na sobě pracuje, aby vyčistil všechny nefunkční a disharmonické energie; vše, co potřebuje ve své bytosti vyčistit. To si vyžaduje odvahu a uvědomění a to je něco, co vy, pracovníci světla, nepostrádáte, je to něco, na čem jste vždy pracovali.

Vězte, že přicházíte na konec tohoto cyklu a to je důvod k oslavě pro mnoho z vás. Buďte zde pro lidi, zažívající chaos a destrukci. Posílejte jim léčivé energie. Posílejte modré světlo kdykoli je to potřeba, kdykoli dochází k hroucení starých forem. Posílejte své světlo kdekoliv je válka a destrukce, abyste ty oblasti zklidnili a požádejte pro ně o Boží světlo, které nikdy nezklame. Je to důležité. Je to část úkolu, který jste na sebe vzali předtím, než jste se sem na planetu inkarnovali.

Kráčejte pečlivě a opatrně. Když v těchto bouřlivých časech děláte své každodenní činnosti, vězte, že toto je něco, co se stává, že je to přirozenou součástí konce velkého cyklu a začátek druhého. Nacházíte se na úsvitu nového věku, udržujte si to velmi důrazně ve svém vědomí. Vše, co na této planetě brzdilo lidstvo a vývoj duše, se rozpouští, mizí do úsvitu nového světla a nového věku.

Udržujte tu vizi, věřte si. Věřte ve své dobro a v dobro těch, co jsou kolem vás. Buďte tím, co chcete ve svém světě vidět, vždy buďte ve své nejvyšší integritě, ve své nejvyšší pravdě. Nechte zářit lásku ze svého srdce k těm kolem.Vždy kráčejte ve světle a vězte, že nás máte po svém boku. Znásobujeme energie podpory, které posíláte do těch oblastí světa, které to potřebují. A žádáme vás, abyste také posílali světlo lásky přes vaše srdce do srdcí těch, kdo přímo zažívají účinky těch energií, odehrávajících se v závěrečné době toho cyklu. Jsme jako Jedno a pracujeme společně.

Do příštího týdne...

Já jsem Hilarion
* připomínáme akci „Lidská světelná vlna lásky“, jejíž podstatou je posílání čistého světla a lásky, jak to nyní doporučuje, radí, Mistr Hilarion.

©2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.