Mistr Hilarion - Poselství pro týden 8.2. 2015 – 15.2. 2015

12.02.2015 16:32

 

Uveřejnil(a) Láďa             

Středa, 11 Únor 2015 21:53

Milovaní,

život na planetě se zrychluje, v reakci na vesmírné energie, proudící po povrchu planety, i hluboce v jejím jádře. V energetických polích všech živých forem dochází k miliardám změn. Všichni a všechno se snaží přizpůsobit zvýšené úrovni frekvencí, které nyní zatěžují  Zemi a všechny její obyvatele – viditelné  i neviditelné. Tyto energie jsou nyní silnější než předtím a působí na uvolnění a rozpuštění všech bloků v každém jedinci způsobem, který mu umožní odpoutat se ode všech omezujících vzorců minulosti . Je to mocný a často nepříjemný proces, ale ujišťuji vás, že konečný výsledek bude dobrý pro všechny. Působí mnoho chaotických sil a zdá se, jakoby se svět a všichni v něm zbláznili. Tohle také přejde. Ti, kdo stále odmítají poddat se tomuto očistnému procesu, zjišťují, že je stále těžší držet se své agendy a dokončovat ji bez potíží, tak jak byli zvyklí.

Pro ty, kteří kráčejí po cestě světla a zasvěcení, je to velká příležitost, aby ovládli systém svých pěti těl. V tomto klíčovém okamžiku vzestupu soupeří všechny dimenze o naši  pozornost, a  vše, co bylo potlačováno a utlačováno, vychází na povrch s rázností, která je šokující a nezadržitelná a která musí být vyjádřena, aby mohla být propuštěna.  Dovolte si zarovnat se s vyšší vizí, kterou jste si udržovali a buďte na sebe a na všechny v oblasti vašeho vlivu hodní.  Jste zklidňujícím prvkem v oku bouře, sílou obnovy božského řádu a rovnováhy. Všechno je v procesu znovu obnovení rovnováhy; všechna volání po pravdě a spravedlnosti se dožadují pozornosti.  Lidem na světě už nebude více upíráno právo být pánem nad svým tělem, svou myslí a duší,  zatímco existující síly stále pokračují ve své neutuchající snaze získat kontrolu zpět. Prohrávají bitvu a konec jejich vlády na Zemi se blíží.

Naše doporučení našim milovaným pracovníkům světla zůstává v zásadě stejné jak předtím. Každý den se uzemňujte, denně volejte na ochranu síly světla, pracujte na tom, abyste udrželi svá energetická pole čistá ode vší negativity a od těch energií, které jsou kolem vás a které nejsou pro vaše nejvyšší dobro. Pravidelně se posilujte silnými afirmacemi a vzýváním a kde můžete, šiřte lásku, mír, harmonii a dobrou vůli. Pamatujte, že jste mocnou sílu dobra na tomto světě, a že když spadnou okovy iluzí, bude nastolen mír. Ačkoliv se to může zdát otřepané, svět nyní potřebuje lásku, sladkou lásku. Myslete na to, že jste velmi citliví vůči energiím kolem vás a že musíte neustále pracovat na tom, abyste nereagovali na tyto energie, když jsou vyjadřovány prostřednictvím lidí ve vašich rodinách, komunitách a prostřednictvím světových událostí. Nic není  jak se zdá, a za scénou se odehrává mnoho dobré práce.

Každý člověk se dožaduje osvobození ode všech vzorců, které se dostaly do jeho podvědomí a které potřebují být rozpoznány, a každá překážka a opakující se vzorce, které mu bránily jít vpřed směrem k míru, harmonii, úspěchu, lásce a mistrovství, ztělesňují jeho opravdovou nádheru. Když se tak děje, posouvají a pozvedávají laťku možností a vyšších potenciálů pro všechno lidstvo, takže každý může být osvobozen tím, že bude propojen s kolektivním polem vědomí. Váš zápas za rozpuštění hustých energií nebyl zbytečný - kamkoliv jste šli, rozpouštěli jste hustotu, takže druzí se mohli hnout vpřed, aniž by museli tolik bojovat a překonávat tolik překážek. Coby průkopníci kolektivu, přišli jste vybaveni k tomu, abyste překonali hustotu a odolali všem pokušením, umístěným vám do cesty; pokušením, která vás mohla snadno rozptýlit a svést vás z cesty, od vašeho záměru.  Zvítězili jste a nyní jste na místě, odkud můžete udělat další krok na cestě k vzestupu.

Nyní je vašim cílem stát se zářícím, neúplatným světlem, které nemůže žádný člověk, překážka, ani událost ovlivnit a svést z cesty. Váš záměr přinést nejvyšší dobro a nejlepší výsledek světu vytvoří to, co si představujete. Pomáháte všemu životu, aby si vzpomněl na mocnou sílu lásky tím, že budete živoucím a dýchajícím příkladem ve vašich každodenních činech a rozhodnutích. Sviťte své světlo i nadále!

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.