Mistr Hilarion - Poselství pro týden 7.3. - 14.3. 2015

11.03.2015 20:38

 

Uveřejnil(a) Láďa             

Středa, 11 Březen 2015 18:09

Milovaní,

čas se zrychluje a ovlivňuje vaše životy. Mnohé epochy v dějinách Země jsou zarovnané se současnou časovou linií a informace a vědomosti, které byly ztraceny v mlze dávnověku se vrací zpět v přepracované a aktualizované podobě. Všechno a všichni na planetě jsou v procesu integrace a přelaďování  se na novou zemskou realitu. Pro mnoho lidí na světě je to náročná doba a současné a neustále se zvyšující energie jim přinášejí potřebu přehodnocovat a znovu nastavovat priority, cíle a úmysly. Tato aktivita bude probíhat v průběhu nadcházejících let, jak se každý člověk  bude posouvat vpřed dle své vlastní úrovně růstu a rozšiřování. Během tohoto zrychleného procesu růstu čeká  na každého člověka mnoho zastavení a opětovných začátků. Každý potřebuje poznat sám sebe a své osobní a planetární cykly a pak začít pracovat  v souladu s nimi.

Každý člověk teď pevně následuje svoji vlastní hvězdu, svoji vlastní individuální cestu a svůj vyšší osud. Jak tento proces pokračuje, je důležité mít se sebou vzájemně trpělivost, protože je zde místo pro všechny, v jejich různorodosti -  aby se tato naplno rozvinula v nádherných a úžasných podobách. Co je pro jednoho špatné, je přesně to správné pro druhého. Každý se učí naslouchat, sladit se a nacítit se na svá vnitřní pobízení. Někdy to může způsobit, že dojde ke střetu zájmů, a je nutno postarat se o to, aby každý v našem okolí a ve sféře našeho vlivu mohl uplatnit své vlastní individuální právo na to, pohybovat se svou vlastní rychlostí, jak prochází proměnou, která se v něm odehrává. Uvědomte si, že každý dělá v každém okamžiku to nejlepší, co může, a že se může přizpůsobit pouze v rámci své vlastní úrovně chápání.  Propusťte všechny strnulé a přesně stanovené názory a očekávání a poddejte se přirozenému proudu událostí.  Netlačte na sebe ani na druhé a ve všech situacích se snažte o nestrannost.

Ti z vás, kdo jste již prošli většinou očistných a osvobozujících procesů, pracujete na zjemnění systému vašich pěti těl. Učili jste se vidět krásu v každém okamžiku vašeho osobního světa a v lidech v něm. Jak narůstá láska, respekt a oceňování každého člověka i vašeho světa,  primární motivací v srdci každého člověka  pak je oprostit se od dosavadního vnímání omezení ve všech oblastech vašich životů a nahradit je rozhodnutím projít všemi těmi náročnými příležitostmi v jednotě a míru.  Lidé na Zemi se více spojují. V božském plánu věcí je každý člověk na Zemi důležitý, a když si budeme s otevřeným srdcem, skromně, čestně, laskavě a velkoryse vzájemně pomáhat, vytvoříme změny, které chceme světu přinést.

Nyní chápeme, že láska, soucit a laskavost jsou motivující síly za každým slovem a skutkem, za každou myšlenku a pocitem, které máte v srdci, a kterými můžete vytvořit život plný míru, prosperity a hojnosti. Když budete přemýšlet o rozhodnutích, která činíte a o tom, jak tato rozhodnutí ovlivní druhé kolem vás, vždy hledejte pouze nejvyšší a největší dobro ve všem, co činíte. Jak se každý stará o svoji zahradu života, v jeho realitě zapouští kořeny a roste nejvyšší potenciál, který je vyživován péčí, trpělivostí a pílí. V silném záměru, napájeném láskou,  je úžasná síla. Když žehnáte světu, svět vám na oplátku žehná desetinásobně. 

Když praktikujete soustřeďování se na ty věci ve vašem životě, které vám přinášejí radost, a když se vyhnete všem  rozptýlením, která vám přijdou do cesty, můžete si být jisti, že vaše soustředění a rozhodnost vám to začnou v životě manifestovat  nádhernými synchronizujícími způsoby. Věřte, drazí, že máte sílu a schopnost tvořit život o jakém jste snili. Pokračujte ve svém neutuchajícím úsilí ovlivnit pozitivní změny ve vašem životě, v životech těch, které milujete a ve vašem světě. Zasloužíte si, aby se ve vašem životě zde na Zemi manifestovalo vše, co si vaše srdce přeje.

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.