Mistr Hilarion - Poselství pro týden 6.6. - 12.6. 2015

06.06.2015 08:12

 

Úterý, 09 Červen 2015 21:12

Milovaní,

s postupujícím časem dochází ke stále větším anomáliím počasí, jak se Země snaží o vybalancování.  Na povrch jsou vynášeny mnohé staré energie, které byly pohřbeny v minulosti. Lze je poznat v podobě pocitů smutku, obav a starostí, jelikož v minulosti  žilo mnoho lidí ve stálém strachu, protože jejich život jim nepatřil. Byli podřízeni a doslova vlastněni jinými, kteří řídili jejich každodenní život železnou pěstí. Na posvátnost jejich života nebyl brán ohled, ani jim nebyl projevován soucit a jejich život mohl být kdykoliv ukončen.  

Tato energie se zvedá v kolektivním vědomí lidstva a je zažívána s pocity tíže, s pocitem těžkého břemena, které nelze rozpustit ani vyčistit. Vězte, drazí, že jsou přechodného charakteru a nesnažte se jimi zabývat, pokud se vynoří, nezabývejte se jimi v myšlenkách ani pocitově. Jsou pročišťovány z kolektivního pole těmi, kdo dobrovolně na sebe vzali tento úkol. Když si je člověk vědom, co se děje, je lehčí s tím zacházet. Uvědomění si znamená sebeposílení.  Znamená to, že se předpokládá, že budete schopni přeměnit tyto energie sílou lásky.

Jak jsou na povrch vynášeny tyto staré vrstvy, víc je odkrýváno toho, co si má být lidstvo uvědomit. Nic z toho, co bylo v minulosti úspěšně skrýváno těmi, kteří zneužívali svoji moc,  již nelze  ututlat a zabránit tomu, aby to veřejnost  zkoumala. Lidé obecně, si začínají uvědomovat, že svět v němž žijí, je jiný než jim bylo říkáno a jak ho vnímali. Každý je již unaven z neustálých změn, které se dějí. 

Tyto změny vynášejí na světlo vše, čím se systémy světa potřebují zabývat, aby se staly spravedlivějšími a osvícené postupy nahrazují vše, co neslouží jednotlivci a vyššímu dobru obyvatel Země. Je to velká výzva, ale bude to lehčí, když dojde k reformám. Přijde čas, kdy dojdou lidé světa ke shodě v tom, že mír je jejich nejvyšší prioritou.

Když se toto ukotví, zůstaňte silní a pevní, když se tento konsensus stane zde na Zemi novou realitou.  Vaše láskyplné úsilí to stále přináší blíž.

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.