Mistr Hilarion - Poselství pro týden 31.5. - 6.6. 2015

03.06.2015 12:26

 

Úterý, 02 Červen 2015 22:51

Milovaní,

jak se zrychleně obrušují jednotlivé vrstvy vašeho lidského vnímání, otevíráte se ještě vyšším energiím, které přicházejí, aby zaujaly své místo. Ony vám pomohou otevřít se všemu, co v sobě ukrýváte a co se nyní tím nejpůvabnějším způsobem vynoří. Máte ty nejvíce inspirující a povznášející myšlenky, radostné  myšlenky, které vás naplní očekáváním a nadšením pro nové začátky. Dovolte lásce, aby více pootevřela dveře pravdě vaší bytosti a vašeho života. Jak jste požehnáni v pravdě, protože  komunikujete s anděly! Každý den vám ukazují, jak je jejich přítomnost  mnoha různými způsoby skutečná a přinášejí vám značné ocenění cesty, po které kráčíte. Existuje také mnoho lidských andělů, kteří vás obklopují, podporují vás a  dávají vám na vědomí, že jsou tady stále pro vás.

Dochází k manifestaci všech vašich snů zdánlivě zázračným a půvabným způsobem. Je to proto, že to nyní podporují přicházející energie. Bloky, které jste v sobě měli, a které bránily tomu, aby se věci manifestovaly pro větší dobro, což jste si tolik přáli, se rozpouštějí, jakoby nikdy nebyly. To, že se rozpouštějí staré vzorce myšlení a chování způsobuje, že jste více otevřeni  zkoumání větších možností. Jak se manifestují vaše staré sny, snívejte sny nové a nepřestávejte se učit a růst a hromadit nové znalosti a nové vědomosti, které přidáte do kufříku vašich schopností. Dostane se vám podpory ve všem, do čeho se pustíte.

Začínáte si být vědomi toho, že tento život je vše o zkušenostech a využívání příležitostí. Zhluboka se nadechněte a dovolte novým nápadům, aby vzklíčily a zakořenily se. Když to uděláte, otevřou se další, větší dveře a tak se tvoří život vašich snů. Vždy si to vyžaduje vaše přímé zapojení a akci. Bez toho bude váš život stagnovat. Je toho tolik, čím můžete být a co můžete dělat a každá nová zkušenost přispívá k obohacení kvality vašeho života a k jeho naplnění.  Buďte připraveni utkat se s každou příležitosti, která přijde a chopit se jí, a mluvit s novými lidmi, kteří teď budou přicházet do vaší sféry vlivu. Tito lidé dají vašim zkušenostem nový rozměr.

Vesmír si nyní všímá vaší vděčnosti za tyto nové zkušenosti, protože vesmír vždy dává víc toho, kvůli čemu jsme vděční a víc toho, čím se zabýváme. Proto je důležité  ujišťovat se, aby každá vaše myšlenka byla posilující a povznášející, protože to pak budete zažívat. Jak si postupně budete zvykat na to, že život vašich snů si můžete sami vytvářet a splétat, budete také živoucím příkladem toho, co je možné, pro druhé, kteří také budou inspirováni k tomu, aby si vytvořili život svých vlastních potenciálů a možností.

Vše se rozvíjí ve svém božském načasování a bude se i nadále vytvářet lepší svět pro všechny, vždy pro každého. Jak každý člověk rozvine svůj potenciál, bude ve svém životě zažívat víc dobra a pozitivních synchronicit a cesta ke svobodě od jeho omezené minulosti se významně rozšíří. Tak se stane, že všechen život na vaší planetě bude mít velký užitek z vašeho živoucího a láskyplného příkladu. Otevřete svá srdce naplno této zkušenosti a vše bude dobré.

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.