Mistr Hilarion - Poselství pro týden 30.10. - 5.11. 2016

06.11.2016 13:17



Středa, 02 Listopad 2016 10:12
 

Milovaní,

když se v těchto dnech snažíte zůstat v rovnováze a vyrovnanosti s ohledem na vše, co se děje ve sféře vaší rezonance, zjišťujete, že intenzivnější energie mají své účinky - nejenom ve vašem vlastním systému, ale ve všech, které jsou ve sféře vašeho vlivu. Energie duality jsou bouřlivé a je důležité, abyste si připomínali svůj úkol udržovat v této době světlo. Ti, kdo jsou velmi citliví vůči okolním energiím snadno chápou, že pocity, které prožíváte, jsou zejména takové, jaké jsou prožívány na úrovni kolektivního vědomí. V této době bují hodně strachu a pochybnosti - na to pamatujte - a znovu se soustřeďte a zaměřte se na to, co jste vy sami a za čím vy stojíte.

Buďte sami sobě věrní; pokud jste nebyli svedeni z cesty, udrželi jste si svou pozici a zůstali jste ve svém středu. Když budou energie v příštích dnech ještě více vířit,je důležité, abyste si vyhradili čas na to, zažít, co vám osobně přináší radost, smích, klid a inspiraci. Je důležité se na tyto věci zaměřit, často si odpočinout od vašich pozemských povinností a starostí a udělat si volno - zajít do přírody a dělat věci, které obvykle odkládáte na jindy, věci které vám pomáhají a dodávají vám energii. To je to, na co se potřebujete soustředit. Prociťujte radost, často se smějte, smějte se nahlas; kolem vás je tolik krásy - vyplňuje každé místo a prostor ve vašem okolí - hledejte to a těšte se z toho!

Po té přestávce tu energii začleňte do své bytosti, protože pak se budete moci informovaně a jasně rozhodnout, jaký má být váš další krok. Jak se tento rok chýlí ke konci, je čas na dokončení všeho, co jste si v předchozích letech předsevzali, je čas na dokončení všech cílů, projektů a záměrů, které jste si předsevzali uskutečnit. Chystá se zarovnání nového cyklu, který začne v r. 2017, protože se jedná o nový, devítiletý cyklus. Teď je čas, abyste dokončili a završili vše, co potřebuje být dokončeno, abyste mohli začít bez zátěže.

Je úplně možné, abyste se v novém cyklu zcela zrekonstruovali - v tom, jak se prezentujete vůči světu, jak mluvíte, myslíte a cítíte. Nevyžaduje si to souhlas druhých, je to cosi, co je ve vašem vlastním zájmu - nesobeckém zájmu; půjde o vzetí na vědomí toho období, což je velmi vhodné.

Energie vašeho světa se okamžik za okamžikem mění a je těžké udržet svůj záměr a soustředění, ale je to možné provést. Máte všechny nástroje a znalosti, které potřebujete, abyste zůstali věrni sami sobě, abyste zůstali zarovnáni s vyššími aspekty sebe sama. Bez ohledu na to, co se ve světě kolem vás děje, uvnitř sebe víte, že vše je dobré a že vždy bylo. Svět se točí dokola, do značné míry je stejný jak byl; to, co má opravdový význam a hodnotu pokračuje a otevírá se vám a na tuto oblast byste se měli zaměřit a soustředit.

Spojte se s láskou, dlící ve vašem srdci a otevřete své srdce doširoka - jak jen můžete a dělejte to každou chvilku, jak jen to je možné. Svět potřebuje vaši lásku, svět potřebuje vaši uklidňující a tišící přítomnost a to je důležitý aspekt vaší práce na této planetě. Jsme s vámi a setrváváme po vašem boku, když provádíte své denní činnosti. Pobízíme vás, abyste si vybírali to volno, kdykoli je to zapotřebí a v těchto bouřlivých časech je důležité dělat si více přestávek, nemusí být dlouhé, jenom abyste se cítili osvěženi a obnoveni v jádru vaší bytosti.

Posílejte léčivé světlo, lásku a energii do těch oblastí světa, které zažívají změny na Zemi a které v tuto chvíli nejsou šťastné. Ty změny způsobují, že se ti lidé setkají, aby pracovali synchronně a v harmonii s ostatními, když si uvědomí důležité hodnoty svého života, jako je spolupráce, komunikace a jednota - to jsou důležité hodnoty, které zůstanou zachovány, když budou lidé v různých oblastech světa zažívat nadcházející události.

Jak se celé lidstvo posouvá do neznáma, dochází ke spojování stejně smýšlejících lidí a to přináší světu harmonické a mírové výsledky. Všichni se scházejí kolem těch, kdo jsou v nouzi a poskytují pomoc a asistenci, lásku a energie a to vše je pro nejvyšší dobro všech na planetě.

Dáváme vám tuto radu:všechny odpovědi, které hledáte, pravda o jakékoliv záležitosti, kterou hledáte, je vždy ve vás a je vám k dispozici. Vězte to a zarovnejte to se svými  vyššími aspekty, v čistotě, která leží v jádru vaší Božské esence. Tam budete vždy v harmonii se Vším Co Je. Vězte to a zůstaňte silní a soustředění, vězte, že vše je dobré, že se svět otáčí, že se Země otáčí a že vše je, jak má být.

Vše, co se potřebuje změnit, je v procesu změny a proto se zdá, že jsou všechny věci tak intenzivní. Musí se uskutečnit všechny ty změny; to jsme věděli po mnoho desetiletí a teď jsme uprostřed těch změn.Mějte víru, že vše je jak má být a že ze všech těch změn vyjdete v radosti, míru a štěstí na novou cestu a do nových začátků, naplněných vším, co je ve vašem světě a ve světě obecně správné, dobré a slušné. Jste milováni, vždy jste byli. Teď je čas tu lásku vyzařovat, zářit ji k druhým, kteří ji v této době tolik potřebují.

Do příštího týdne...

* připomínáme akci „Lidská světelná vlna lásky“, jejíž podstatou je posílání čistého světla a lásky, jak to nyní doporučuje, radí, Mistr Hilarion.

©2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.