Mistr Hilarion - Poselství pro týden 3.5. - 10.5. 2015

09.05.2015 17:30

 

Úterý, 05 Květen 2015 21:03

Milovaní,

jak kráčíte  po cestách světa, v němž žijete, měníte se každým dnem vy sami, a také ti kolem vás. Ve všech těchto podobách se potkáváte sami se sebou a se všemi vašimi nuancemi a to si vyžaduje velkou odvahu a oddanost  záměru, ale odměna za vaši vytrvalost je stále zřetelnější.  Když se podíváte zpět do nedávné minulosti uvidíte, že všechny tyto zkušenosti vás přivedly až do tohoto okamžiku jasnosti a vnitřní síly. Každá zkušenost, kterou jste kdy prošli, přinesla hlubší vhled, moudrost a duchovní růst . Jak postupujete vpřed na své osobní cestě k vyššímu vědomí, uvědomění a pochopení, výrazně to ulehčujete ostatním, aby také našli svoji cestu. Prostřednictvím  disciplíny a duchovních cvičení, která jste vykonávali po dobu mnoha let, jste se naučili, že láska k sobě je na vaší duchovní pouti mimořádně důležitá, protože prostřednictvím  této lásky se přes vás vyjadřuje také božská láska.  

Je dobré abyste měli na paměti, že jediným účelem vaší duchovní snahy je vytvoření a posílení vašeho éterického těla Světla. Toto tělo obklopuje vaše fyzické tělo a skládá se z mnoha různých vlastností a vrstev. Jak pokračuje očista člověka, každá vrstva (fyzická, mentální, emocionální, spirituální)  potřebuje přetransformovat všechny energie a vlivy, které brání světelnému tělu, aby se stalo ve vašem životě dominantnějším. Světelné tělo se projasňuje a je zářivější. Nejvyšším cílem Božského plánu je, aby se lidstvo jako celek upamatovalo na Světlo, kterým v pravdě je, a aby více vyjadřovalo toto Světlo, dokud se nepřetransformuje všechna hustota. To se uskutečňuje v každodenním životě a v praktikování zlatého pravidla, že co činíme druhým, to se stane nám. Tento duchovní zákon  vždy existoval, spolu se zákonem, že nemáme nikomu ubližovat.  

Neváhejte na vaší duchovní cestě, když se před vámi tyto výzvy objeví. Tyto výzvy a zkoušky vás posouvají směrem k tomu, abyste se stali velkými  bytostmi. Každý krok, který uděláte pro to, abyste dosáhli tohoto jediného účelu vaší inkarnace zde na planetě, je krokem k vítězství. Když se lidstvo posouvá za hranice duality a polarity, a zvolí si, že bude vyjadřovat a  manifestovat větší Světlo, svět se rychle změní a přetransformuje. Dívejte se proto do budoucna s nadějí a s mírem v srdci. Pokud se opravdu  snažíte o návrat do Světla, které je vašim opravdovým bytím,  jste v souladu s plánem cesty vaší duše, kterým je přinést do všech aspektů  vaší bytosti větší Světlo. Každý člověk který je nyní na Zemi inkarnován, má stejnou příležitost pokročit ve svém vědomí a uvědomění.   

Vše je to otázkou volby, protože každý člověk prochází mezi frekvenčními úrovněmi dimenzí. Je zapotřebí, aby došlo k větší očistě   obyvatel Země a její dlouhé historie zapomnětlivosti jejich obyvatel, kteří jsou Světlem. Všechny skutky a činy z minulosti, které zanechaly velké kapsy temnoty na mnoha místech planety jsou oblastmi, které jsou nyní čištěny a vylaďovány. Je důležité, abyste posílali lásku, světlo, léčení a podporu do těchto oblastí světa, kde jsou obyvatele tak těžce zkoušeni a abyste pomáhali, jak to v této době jen jde. Představte si, že jste chvilku v jejich kůži, a jak byste byli vděčni za každou základní věc, kterou byste v takové situaci potřebovali.  Modlete se za nejlepší výsledek pro ty, kdo trpí.

Je mnoho oblastí světa které budou různým způsobem transformovány a je důležité, abyste zůstali ve středu, v klidu a abyste vysílali Světlo, kam je to nejvíce potřeba. Chce to váš záměr a abyste se na to soustředili několikrát za den. Planeta Země je domovem pro všechny a je jediným domovem pro každého svého obyvatele. Posílejte Světlo a lásku a také svou vědomou a láskyplnou bytost.

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.