Mistr Hilarion - Poselství pro týden 29.3. - 5.4. 2015

03.04.2015 09:49

 

Uveřejnil(a) Láďa             

Středa, 01 Duben 2015 14:06

Milovaní,

vítr změn fouká stále častěji. Co se vás týká, sílí signály, že dochází k obnově vaší půdy,  lidí a duší. Jak se všichni lidé zarovnávají se svou vlastní božskou podstatou a denně v sobě posilují její přítomnost, v jejich fyzických tělech se urychlují změny. Tyto změny se dějí v cyklech a vy se dozvíte, že jste v cyklu přizpůsobování se kosmickým energiím, proudícím přes vaší čakru, protože teď je čas na přijímání nových informací a vy jste více nabiti energií,  oživeni a pozvednuti.

 Pak přichází další cyklus asimilace na tyto energie, kdy si vaše fyzické tělo potřebuje odpočinout, vyspat se, hýčkat se a přemítat a uzemnit se, aby se tyto energie mohly ukotvit do Země.  Pryč jsou ty časy, kdy se tento proces vyskytovat  jednou za deset let, nyní se odehrává mnohem rychleji. V takových časech nyní žijete.

 Před vámi se odhalují důkazy o všem, co bylo kdysi utajováno a co již ti, kdo se snažili to skrývat, nejsou schopni udržet. Doslova i v přeneseném slova smyslu, s každým dnem přichází úsvit. Ti z vás, kdo jsou  dobře zorientováni ve svých každodenních úkonech, to cítí zevnitř. Vaše vyšší propojení vás vždy vede k tomu, že správně  odhadnete, co se na vaší planetě děje. Viděli jste účinek změn, způsobených  tím, že se spojilo mnoho lidí, aby podpořili záměr opravit dění k němuž dochází a který by svedl vás i vaši planetu z cesty. My, z vyšší perspektivy stále více  osvětlujeme vaše duše, abyste se společně inspirovali  a odvrátili to, co není pro nejvyšší dobro lidí a vaší planety. Ti kdo mají takové plány, neuspějí ve své snaze znovu získat kontrolu.

 Svět se mění, protože vy se měníte. Jak pokračujete ve své vnitřní práci na sobě  a zaměřujete se na své skrytější aspekty které si začínáte uvědomovat, sloužíte většímu dobru pro všechny, protože když takovou práci děláte, vaše osobní úsilí rozšiřuje potenciál vědomí pro všechny ostatní ve sféře vašeho vlivu.  Ať vědomě nebo ne, tvoříte svět, v němž pravda, čestnost a transparentnost jsou normou a nikoliv výjimkou. Je to čas zkoušek pro ty, kteří popírají transformaci, k níž dochází v psychice lidstva, protože to nevidí napsané velkými písmeny. Tací jako jste vy, přirozeně respektují všechny lidi v jejich různorodosti názorů ve světle, laskavosti a soucitu. Nejvyšší kvality každé duše začínají vyplouvat na povrch jejího vědomí a uvidíte, jak rozkvétají ještě větší radostí a uznáním ve vašem  vnitřním bytí.

Jak každý z vás udržuje a pozvedává svoji duchovní integritu a zůstává věrný sám sobě, mnohé ve vašich osobních životech začne do sebe zapadat. Do oblasti vašeho vlivu přijdou ti, kdo vám mohou pomoci uskutečnit váš úkol v Božském Plánu a nastane čas tiché radosti a vnitřního vědění.  Plány se uskuteční a cíle budou dosaženy s pocitem důvěry a  s lehkostí. Události se budou odehrávat magickým způsobem, aby otevřely úžasné možnosti a příležitosti o nichž jste nikdy ani nesnili. Pocit míru a harmonie prostupuje i vašim vnějším světem a je to čas,  tak řečeno, pro setkání kmene. Ke spojování duší mezi lidmi dochází ve velkém počtu a tak rychle, až vám to vyrazí dech.

 

Buďte otevřeni všem možnostem, zejména  těm svým. Jste to vy, kdo vytváří vyšší vizi a vy uvidíte, jak se to uskuteční. Všichni v nebi se s radostí spikli, aby se to stalo!

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.