Mistr Hilarion - Poselství pro týden 27.11. - 3.12. 2016

30.11.2016 16:49

 
Úterý, 29 Listopad 2016 23:54

 

Milovaní,

přicházím na křídlech lásky. Mnozí z vás jsou unaveni zažíváním silných energií polarity, které v těchto časech bouřily. Nebylo snadné zůstat nad věcí, abyste mohli stále udržovat světlo, které jste na tento svět přinesli, abyste udržovali na planetě stabilitu. Každá vaše snaha je ve vyšších královstvích světla velmi oceňována. Vy jste ti, na koho se v tomto čase spoléháme, že budete pevně udržovat Světlo.

Mnozí pracovníci světla jsou odklánění od toho, co si předsevzali dělat. Je povinností každého, aby pamatoval na vyšší perspektivu důvodu, proč sem přišel. Mnozí z vás se odvracejí od říše Vzestoupených mistrů a snaží se nalézat odpovědi jiným způsobem a to je, samozřejmě, rozhodnutí učiněné na základě svobodné vůle. Jako vždy, jsme připraveni pracovat s každým z vás. Někteří jste na to zapomněli a tak vám to jemně připomínáme, že nejste nikdy sami, že jsme vždy s vámi.

Pracujeme společně - společně jsme zašli až tak daleko; prosím, teď to nevzdávejte!Pokračujte v práci se světlem, pokračujte v tom, BÝT světlem, udržovat světlo. Je to velmi, velmi důležité. Neexistují snadné odpovědi na otázky, které se vám objevily. Je jenom přijetí a hledání lepší cesty, cesty, o které jste možná předtím neuvažovali. Buďte jako řeka, která přijde k hoře či k útesu, bez odporu jenom obteče překážku, a brzy znovu naleznete svou cestu.

V příštích dnech se toho opět mnoho rozvine. Odehraje se mnoho změn ve vědomí lidstva a v systémech, které fungovaly po velmi dlouhou dobu. Vše je v procesu transformace, vše se mění. Bude odstraněno mnoho systémů a procedur, z potřeby pracovat novými způsoby, které vzniknou a které budou pro každého na planetě rozhodně lepší.

V této chvíli je vše nestabilní a je těžké znát cestu vpřed a je tady zvýšený pocit obav a strachu ohledně toho, co se v blízké budoucnosti objeví. Tyto obavy a tento strach je pociťován na vyšších úrovních bytí a ti z nás, kdo s vámi pracovali, mají velké starosti. Komplikuje to věci, pokud se jedná o spolupráci, jak tomu bylo dříve. Pokud bude tento vliv přetrvávat, budeme více méně nuceni uzavřít tyto vyšší říše, závoje, jež se ztenčovaly, možná budeme nuceni je uzavřít před energiemi, které teď na planetě bují.

Bude to přechodné opatření, ale znamená to, že lidé na planetě nebudou mít výhodu našeho poradenství. Budeme to muset udělat, jestli budou pokračovat energie nenávisti, oddělenosti, vysmívání, cynismu, rasismu, hlasité dožadování se spravedlnosti a pocity hněvu. Vzájemné partnerství, které jsme rozvinuli společnou prací, bude muset být odloženo kvůli hustotě, jaká se vytvořila. Lidstvo je na křižovatce a každý člověk na planetě si musí vybrat: strach nebo lásku - tak se dá nejjednodušeji ta volba vyjádřit.

Radíme vám, aby každý z vás šel po své jedinečné cestě; dělejte, co se vám osvědčilo, ve smyslu: dělejte, co je pro vás nejlepší. Položili jste základy a chce to, abyste pokračovali ve všem, co jste si ověřili, že vám jde nejlíp. Kráčejte svou vlastní cestou, kráčejte svým vlastním tempem. Buďte sami se sebou a s jinými v míru. Umožněte, aby se to, co se odvíjí na světové scéně, odvíjelo svým přirozeným způsobem; nezůstávejte zabředlí v těch energiích.

Věříme, že toto poselství ve vás probudí potřebu zůstat soustředěni, potřebu pokračovat na cestě, kterou jste si již vytvořili a kterou kráčíte. Ano, přichází k vám změna, změna přichází k veškerému lidstvu a k Zemi. Všude, kam se podíváte, je změna, ale ve vás, kdo jste se propracovávali k vašemu mistrovství života, je stále tady: podstatná esence vaší bytosti je stále zde. Pokud to dovolíte, bude se rozvíjet a rozšiřovat.

Protože je to ta vaše součást, která se nikdy nezmění a je to vaše součást, která - když bude přidána do kolektivního vědomí, pomůže v této době udržet stabilitu energií. Vše se rozvíjí, mění a obnovuje. Neznamená to nezbytně, že se nejedná o nejvyšší výsledek. Jednoduše to znamená, že je čas s tím plout. Nástroje máte, máte zkušenost, máte znalosti - jenom si to připomeňte.

Jsme vždy s vámi, nikdy nejste sami. Na to nezapomínejte.

Do příštího týdne...

* připomínáme akci „Lidská světelná vlna lásky“, jejíž podstatou je posílání čistého světla a lásky, jak to nyní doporučuje, radí, Mistr Hilarion.

©2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.