Mistr Hilarion - Poselství pro týden 25.4. - 5.5. 2015

29.04.2015 17:17

 

       

Úterý, 28 Duben 2015 15:41

Milovaní,

mnozí lidé se otevírají hlubším úrovním lásky ve všech oblastech svého vědomí a pro některé to může být obtížné. Potřeby druhých lidí mohou být v nesouladu s vašimi záměry pohnout se ve vašem životě kupředu a je důležité, abyste drželi směr vaší osobní cesty. Potřebujete se propojovat s vašimi vyššími pobízeními a následovat svoji osobní hvězdu. Každý člověk na Zemi prožívá zvýšený příliv energií svým vlastním způsobem na úrovní vlastního osobního uvědomění.

 Je těžké stát bokem a sledovat ty, o které pečujete, protože oni zažívají důsledky svých vlastních rozhodnutí. Každá duše má individuální plán duše a svobodnou vůli, aby jej plnila anebo také ne. Jakkoliv to může být těžké přijmout, každý si zvolil, že bude následovat určitou cestu, aby na ní získal znalosti a osobní zkušenosti. Buďte vašim milovaným k ruce, pokud a když vás budou potřebovat a milujte je bez posuzování. Prožívat život ve fyzičnu si vyžaduje velkou odvahu. V každém jedinci se odehrává a bude se odehrávat mnoho posunů, a také v pohybech Země. Jejich dopady jsou dalekosáhlé. 

 Země je obklopena zlatým světlem a to pomůže s probíhajícími změnami. Mnoho oblastí světa potřebuje váš láskyplný soucit a energetický vstup, kterým je budete léčit a podporovat. Posílejte lásku a léčivé energie do těch oblastí, jež jsou v ohnisku obtížných změn. Obyvatelé takových oblastí potřebují lásku, soucit a praktickou podporu. Změny, k nimž dochází v každé oblasti světa jsou v energetické rovině znát všude na světě. Milující srdce lidstva se spojují v srdečním tepu světa, v němž žijí a je důležité být si toho vědom a být na to naladěn. Najděte si v průběhu dne opakovaně chvilku, dejte si ruku na srdce a prociťte toto spojení. Každá duše zná, uznává a ctí pravdu jednoty. Všichni jste sestrami a bratry a vždy tomu tak bylo.  Odvraťte se ode všeho, co by vám říkalo něco jiného.   

V dějinách Země se její povrch mnohokrát měnil a je to proces, který je ke konci určitých kosmických cyklů výraznější.  Kosmická zarovnání vytváří změny, otevírající dveře novým začátkům a takovou dobu nyní zažíváte. Zde se teď nacházíte a má se za to, že jste schopni projít tímto procesem za použití moudrosti a znalostí, které jste získali v průběhu věků, a které vám to pomohou zvládnout. Máte v sobě vše, co potřebujete, abyste z toho vyšli vítězně. Umístěte hvězdu lásky nad všechny ty oblasti a stanovte záměr, aby láska a léčení, které tato hvězda vyzařuje, byly neustále udržovány a podporovány a aby léčily a vyvažovaly každého ve svém dosahu. Váš silný a soustředěný záměr způsobí, že se to stane.

Vnitřní proměny, kterými každý z vás prochází, mohou ve vás vzbuzovat pocit vyčerpání a únavy. Je to další znamení toho, že přijaté energie, které jste dostali, se asimilují a integrují. Opět je mimořádně důležité, abyste pili víc vody než obvykle, abyste svému fyzickému tělu pomohli to zvládnout. Jak tento proces pokračuje, je vhodné více odpočívat a pečovat o sebe. Jak se srdeční čakra každého člověka více otevírá, je u lidí kolem vás více znatelná větší citlivost a empatie. Dovolte si procítit tuto zkušenost a nevzdorovat jí. Udržujte události vašeho života ve zjednodušené formě a to vytvoří potřebnou rovnováhu.  Je mnoho činností, které mohou být omezeny, aniž byste je ve vašem životě nějak postrádali. Zjednodušujte, zjednodušujte, zjednodušujte!

Tím, že ve vašich domovech uděláte pořádek a vyhodíte harampádí, vytvoří se vlídnější atmosféra pro etapu nových začátků. Mnohonásobným opakováním slov „Božský řád“ v průběhu dne se budete udržovat v tomto záměru a lépe ho udržíte. Tato činnost vám také pomůže cítit se dobře, jak budete zažívat úspěch při uskutečňování vašich cílů. Také vám může pomoct vytvářet nové začátky, když se budete častěji zastavovat a dívat se kolem sebe a oceňovat krásu, jež vás obklopuje.  Důrazně vám připomínáme, že každé nové svítání také přináší nový začátek, takže buďte k sobě laskaví a více srdeční v jednání s druhými kolem vás. Když budete udržovat věci co nejjednodušší, zvládnete to.

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.