Mistr Hilarion - Poselství pro týden 22.2. 2015 – 29.2. 2015

26.02.2015 19:32

 

veřejnil(a) Láďa             

Středa, 25 Únor 2015 20:42

Milovaní,

když se nacházíte na křižovatce – dumajíc, kterou cestou si lidstvo zvolí, vězte, že nejste bezmocní - máte schopnost udělat změny v morfogenetických polích (polích, které ovlivňují vzorce či formy věcí) obklopujících všechny situace. Jsou to pole vzorců zvyklostí, vázající se na lidi,  pole která ovlivňují a současně se nechají se ovlivňovat, jsou to zvyklosti všech lidí, ať již se jedná o znalosti, vnímání nebo chování. Jsou to pole, jejichž prostřednictvím každý zdědí kolektivní paměť od zemřelých členů svého druhu a pole, která současně přispívají do kolektivní paměti, která bude ovlivňovat další členy druhu v budoucnu. (viz linky níže).  Proto vám říkáme, že jste silnější než si uvědomujete a že je uvědomování si myšlenek, slov a činů tak důležité. Prostřednictvím vašeho soustředěného záměru, vaší lásky, intuitivní čistoty a vašeho světla probíhají změny ve stávajících vzorcích v těchto polích. Vy je ovlivňujte!  

Je to všechno záležitost pohledu, jak v těchto polích pracujete. Když vyhodnocujete všechny situace, s nimiž se setkáte, a maximálně se z nich poučíte, a zvážíte všechny výhody a nevýhody s cílem rozhodnout se, kterou z nabízených cest si zvolit, pak si vyberete pro sebe tu nejlepší možnost. Věřte si, rozhodněte se a věřte, že jste si v té době vybrali tu nejlepší možnost. Možná se vám v průběhu času ukáže, že to nebyla ta nejlepší cesta a pokud se to stane, buďte připraveni nést následky, učinit  potřebné změny a poučit se ze zkušenosti.  Život je celý o tom, aby se žil, a ne o tom, abyste jenom  stáli stranou anebo byli pouhými pasivními pozorovateli vlastního života. Příliš mnoho lidí jenom čeká, až jim někdo jiný řekne, co je třeba udělat. Tato pasivita se teď musí změnit. Vyžaduje si to vaše odhodlání a bdělost, aby se tak stalo. Můžete toho docílit.

Jak rostou na planetě energie, všechny věci jsou těkavější a tak se vaše schopnost ovlivňovat morfogenetická pole velmi zvýšila. Ve vašich každodenních myšlenkách a činnostech si to vyžaduje vaši pozornost.  Začněte svůj den tak, že se naladíte na svoji božskou podstatu a zůstanete tomuto spojení věrní v průběhu všech vašich aktivit během celého dne. Opakujte mocné afirmace, které posilují  vaši nejvyšší vizi a nejvyšší výsledek, a to nejenom pro sebe  a ty co milujte,  ale pro  každého na planetě. Považujte se za mocné a moudré bytosti, jakými opravdu jste a staňte se jimi! Staňte se těmi mocnými bytostmi, používajícími svou sílu k tomu, aby se v jejich světě manifestovalo dobro. Došli jste tak daleko díky vaší silné vůli a odhodlání být v těchto časech zde, a toto není doba, abyste dovolili té namáhavé práci a úsilí spadnout pod stůl.

Pokračujte ve svém  úsilí a v podpoře toho, abyste propouštěli a čistili energie, které se ještě vynořují na povrch a pamatujte, že se neobjevují vždy jenom kvůli tomu, co  jste vy osobně přestáli a zažili anebo za co jste vy osobně odpovědní. Mnohokrát je to čištění, které se týká celého morfogenetického pole, které významně ovlivňuje všechen život. Hrajete roli, s níž jste souhlasili před vaší současnou inkarnací. Pro každého je to období, kdy propouští mnoho věcí a vše, co  bylo dříve zapříčiněno a ovlivněno starými systémy paradigmatů , a když to činíte, udržujte se dle možnosti co nejvíce energeticky čistí. Jste jedněmi z hlavních pracovníků světla pro vaši planetu a vše, co momentálně zažíváte, je pro vyšší dobro všech, i když to tak v danou chvíli nevypadá.   

Máte velkou schopnost proměňovat husté energie, udržující lidstvo po celé planetě v odstupu od většího uvědomění o pravé povaze jejich životů. Dovolte, aby vaše světlo svítilo jako zářící slunce, vyzařujte toto světlo z vašich srdečních čaker každému a všemu, co vás obklopuje. Jste vyslanci světla a lásky Stvořitele a vaše současné postavení bude čím dále významnější.  Pomáháte vnést do moderního světa starodávné vědomosti a moudrost způsobem, jaký je pro současnou civilizaci vhodný, aby ho přijala, přemýšlela o něm a poučila se z něj, spojujete minulost s budoucností. Vy jste kotvami i kormidly, nádherné duhové mosty lásky a plnospektrálního světla, diamantového světla, které je na vaší planetě doopravdy cítit.

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.