Mistr Hilarion - Poselství pro týden 21.6. - 28.6. 2015

02.07.2015 22:34

 

Úterý, 23 Červen 2015 19:07

Milovaní,

všichni se blížíte k silnějšímu napojení na vaši božskou podstatu a to vám pomáhá, abyste se cítili stabilnější, než tomu  bylo v několika posledních měsících. Tento proces otevírá nové dveře vnímání, což vám opět pomůže posunout se kupředu. Energetické vlny se pohybují ve věčném vzorci přílivu a odlivu a to způsobuje pohyb ve vašich osobních, ale i v planetárních cyklech. Když si toho budete vědomi, a  také toho, jaký je jejich vliv, zarovnáte se s nimi a  budete se dle toho chovat. Když to budete dělat, život bude harmoničtější, příjemnější a lidé kolem vás budou na vás lépe reagovat a budou vám projevovat uznání a lásku.  Když jste v souladu s vašimi osobními energetickými cykly, život se stane neustále se rozvíjejícím dobrodružstvím  s novými zážitky. Tento nový stav bytí si vyžaduje, aby byl  příjemce ochoten zajít za hranice svých obvyklých oblastí pohodlí a podnikl kroky potřebné pro nové zaměření.

Chce to odvahu a statečnost, abyste se posunuli za své staré vzorce omezení a začali podnikat kroky k vytvoření nové cesty, když za sebou necháte vše, co jste v životě zažili a začnete nanovo. Dovolte si, aby se vaše pochybování o sobě a vaše nerozhodnost  rozpustily a vaše nová cesta, po které máte jít, se před vámi rozvine v božském načasování. Víme, že je to těžké, zaměřit se pouze na jednu věc, protože vaše smysly jsou zaplaveny tvořivými myšlenkami a nápady. Věnujte čas pobytu v přírodě, tiše seďte a užívejte si pohledy a zvuky, které zaplaví vaše smysly. To pomůže uzemnit vaše energie  a udrží vás to v naladění na vaši božskou podstatu.  Další krok vám bude jasně naznačen - je to udržování věcí v jednoduchosti. Vězte,  že existuje mnoho milujících, podporujících a vás nabíjejících energetických bytostí, které vás neustále obklopují.  Vše se rozvíjí jako příběh vašich osobních a kolektivních životů.

Vidíme, že mnozí z vás teď zažívají ve svém lidském operačním systému návrat energetické vlny. Mnohým z vás toto  chybělo a pociťovali jste to jako odpojení od energetického zdroje. Tento proces byl nutný, abyste získali čas potřebný k tomu,  abyste to vstřebali a přizpůsobili se a zaintegrovali jste nové várky informací a aktivací, které jsou posílány ve vlnách lásky. Tento proces stále probíhá,  někdy přichází jak velký nápor a jindy se projeví jako klidový stav. Život je neustále  probíhající pohyb, s údolími a vrcholky, je tu vždy pohyb, i když to necítíte. Sledujte signály, které vysílá vaše fyzické tělo; je důležité, abyste jim naslouchali, když si chcete na všech úrovních  udržet zdraví a pocit pohody.

Procházíte znovuzrozením a vaše tělo, mysl  i duch jsou zarovnávány a propojovány tak, abyste mohli manifestovat víc reality, než jste předtím znali. Nacházíte se v procesu regenerace a transformace, což vám dává příležitost vyjádřit sebe sama novým způsobem. Uchopte tyto okamžiky, když se objeví ve vašem životě, protože přinášejí na povrch z hloubi vaší duše nové poklady. Je to vždy na vás, abyste si zvolili jak porostete, posunete se kupředu a rozšíříte své vědomí a a svůj vývoj;  nikdo jiný to za vás nemůže udělat.  Když se odhodláte nabrat nový směr,  tak to, co potřebujete manifestovat, bude k vám přitahováno.

Prožívejte radost a naplnění, které přicházejí s tvořením a očekávejte neočekávané. Protože váš život může zázračně nabrat nový směr. Ve vaši nových začátcích dosáhnete nových úrovní pochopení, což vám pomůže číst nové úrovně, které jsou uvnitř. Když budete následovat svou vnitřní moudrost a budete naslouchat svému vnitřnímu vedení, dosáhnete úspěchu ve všech vašich snaženích. Vše, co je požadováno, je vaše aktivní zapojení – to je klíč, který odemkne váš velký potenciál.

 

Do příštího týdne...

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.