Mistr Hilarion - Poselství pro týden 2.3. 2015 – 9.3. 2015

05.03.2015 16:52

 

Uveřejnil(a) Láďa             

Středa, 04 Březen 2015 13:09

Milovaní,

je důležité, abyste se propojovali se svým srdcem a řídili se jeho pokyny a měli na paměti, že v současné době někteří lidé procházejí zkušenostmi, vyžadujícími si  empatii, soucit a pochopení, když nakládají se svými pocity svým vlastním způsobem.  Vzpomeňte si, že v jádru jejich i vaší bytosti je láska a dovolte jí, aby  se projevila jakýmkoliv způsobem si to přeje. Některé změny, které se přicházejí v životě lidí jsou takové, že způsobují úplné přehodnocení náhledu na sebe samého, což může být obtížný proces. V jádru všech změn v životě je lekce přijetí toho, že nemůže všechno zůstat, jak bylo, a že dochází k událostem, po nichž zůstává prázdno, které nelze ničím zaplnit. Tady může pomoct jenom čas, který to všechno zahojí.

Láska ve svých mnoha podobách vyjádření je nejsilnější síla a může vyléčit i nejčernější  očekávání. Když je v srdci člověka převážně láska, svět se usnese, že mu přinese zkušenosti, které tuto lásku odrážejí.  Když v čase smutku a lítosti zůstaneme se srdcem otevřeným, pomáhá to, abychom se vyléčili. Často přicházejí tyto poryvy ze zranitelnosti, kterou má daný člověk v psychice a to mu dovoluje ponořit se do toho a zkoumat tyto pocity s větším soustředěním, než by tomu bylo jinak.  Lidem to pomáhá růst a  rozšiřovat své pochopení sebe sama i jiných a tak pochopit, že každý člověk má ve svém životě podobné prožitky, které  mu pomáhají formovat je do otevřenějšího a  láskyplnějšího vyjádření kvalit Stvořitele.

Za podpory lásky lze všechno překonat. V životě každého je mnoho událostí a okolností, které si jeho duše zvolila zažít, aby se zarovnala s těmi oblastmi vlastní osobnosti, které mají vyšší aspekt lidského vyjádření. Pomáhá jim to propojit se se sílou větší než je jejich lidské já schopno vnímat, a tak začnou chápat, že v jejich osobních životech funguje vyšší síla, než si původně mysleli. Tak začíná narůstat kvalita víry a začne rozšiřovat jejich vědomí. Toto probuzení poznání, že existuje vyšší síla, která funguje v jejich životech, obdarovává lidi schopností vydržet mnoho životních útrap a strastí a dodává jim vnitřní sílu, která nikdy nezmizí, bez ohledu na to, jaké události přijdou.

V životních prožitcích každého člověka narůstá důležitá hodnota, které se stane součástí jeho dovedností a nástrojů, které v životě dle potřeby použije. Pouze na základě vlastní zkušenosti může člověk pociťovat soucit a jednotu s druhými. Tak se prosazuje jednota mezi všemi bytostmi. Tím, že si člověk dává lásku a tím výživu, přinášející léčení a oproštění se od sebeobviňování, studu a dalších pocitů, které ho držely ve stavu nižších vibrací,  se může osvobodit a pokročit ve svém životě k symbolickému novému začátku.

Každý život, který je žit na Zemi, má velkou cenu a ti, kdo opouštějí tuto rovinu  bytí, zanechávají hlubokou stopu v těch, kdo žili v oblasti jejich vlivu. Pozůstalí musí hledat dar, který jim jejich milovaný zanechal, ve svých vzpomínkách a v jednání s druhými. Někdy lze tyto dary rozpoznat až po uplynutí jistého času a poté, co pozůstalí  projdou určitými zkušenostmi. Jejich věčná duše využije každou zkušenost k získání moudrosti a rozšíření duševních kvalit. To je smysl života v duálním světě, kde duše prožívají polarity  protichůdných sil a  stále si mohou pamatovat tu základní esenci  lásky a světla, kterou v sobě mají.

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.