Mistr Hilarion - Poselství pro týden 19.4. - 26.4. 2015

23.04.2015 19:21

Uveřejnil(a) Láďa             

Středa, 22 Duben 2015 15:03

Milovaní,

od nepaměti každý z vás opakovaně navštívil tuto nádhernou planetu ve sledu inkarnací - ze světa ducha do lidské podoby. Vaše srdce jsou propojena se srdcem Země, a  vy se snažíte ji léčit a obnovit tak, jak to jednotlivec dokáže. Ale co možná nevíte a nejste si toho vědomi, je vliv vaší snahy na pole vědomí, které je jako obrovská pavučina, síť a rezervoár energie, která se v něm naakumulovala v důsledku toho, že do ni každý na planetě po dobu věků vkládal svůj díl. Tato nádrž energie se nyní očišťuje v procesu, který nyní každého ovlivňuje, ale zejména ty, kdo jsou mezi vámi více citliví na energie. Když z vás vybouchnou emoce, vězte, že jste se dotkli kolektivního pole. Když se to stane, posílejte Zemi lásku; to pomáhá rozpouštět staré energie, které jsou nyní uvolňovány, a pak se  od toho oprostěte tím, že budete myslet na něco krásného, co Země poskytuje a co všechny těší.

Země je připravována na další posun, jak se začíná projevovat vliv vesmírných energií, které přišly v předchozích dnech. Bylo zaznamenáno více různých zázračných událostí, které se vyskytly v přírodě a které jsou sdíleny na propojené síti zvané internet. Lidé na Zemi a také zvířata se otevírají lásce přicházející zevnitř, což je jejich přirozeností. Toto spojení propojuje všechny na planetě do harmonické jednoty bytí.

Prostor po starých energiích, které byly nyní otevřeny většímu světlu a uvolněny, je naplňován výraznějším pocitem pohody. Ve vědomí lidstva se ukotvuje více chvilek radosti, štěstí a pocitu, že někam patříme. Lidé si pomáhají a žádají o pomoc, když to sami potřebují. Sami si dovolují být zranitelnými, aby mohli zažít léčení, které potřebují a vědí, že když se spojí hodně lidí a soustředí své energie, může rychle dojít k vyléčení.

Nalézání své cesty v labyrintu tajemna se stává lehčím, protože jste všichni zapojeni do zjednodušování svých životů, takže můžete zažít větší pocit pohody a harmonie, a co je nejdůležitější, pocit vnitřního míru. To napomáhá tomu, aby všeobecné pole vědomí uvolnilo vše, co bylo  rozladěno  a pak je následně možné, aby všichni na planetě mohli  posunout své vědomí a vnímání na vyšší stupeň funkčnosti. Ve vzájemných vztazích mezi lidmi a také mezi lidmi a říší zvířat a přírody se začíná projevovat víc lásky.   Když se to děje, říše elementárních bytostí je posilována k tomu,  aby zaujala své oprávněné místo v Božském řádu a ve věčném programu života. Jedna říše na Zemi nemůže řádně fungovat bez ostatních. Vše je spojeno do sítě života, který se manifestuje prostřednictvím každé bytosti. 

Jak události postupují, tato pravda bude postupně stále zřejmější. Když jakákoliv živoucí forma prožívá bolest,  všechno v této síti života do větší či menší míry také prožívá bolest - až se stane zřejmé, že aby se zmírnilo na světě utrpení, musí dojít mezi obyvateli Země k odlišnému způsobu interakce. Tady musí lidstvo vystoupit do popředí a převzít odpovědnost za správu  a ochranu všech obyvatel své planety. Je třeba zvýšit hlas a vyslechnout ho, když se lidstvo spojí, aby vytvořilo taková řešení pro nejvyšší dobro všech, v nichž nebude poražených, ale všichni budou vítězové. Dívat se jinam, když vidíme utrpení těch kolem nás již není schůdná cesta, protože když to tak budete dělat, utrpení celé sítě života bude pokračovat. A pokud bude pokračovat,  pokrok a vývoj vaší celé sítě života bude zpomalen.

Když všichni na planetě budou vzájemně spolupracovat v opravdové pokoře a s dobrou vůlí, stanou se velké skoky v evolučním vývoji. Dobrá zpráva je, že většina lidstva je připravena vykročit do svého hlubšího zmocnění coby vědomé duchovní bytosti. Lidé již nechtějí stát stranou a nevšímat si toho, co se dělo již příliš dlouho. Zpříma se podívají na rozpory v systémech, k nimž dochází ve všech oblastech života na planetě a začnou je měnit. Když si většina lidstva uvědomí, že tito lidé jsou katalyzátory pozitivních změn, nadšeně je podpoří  a posílí v jejich záměrech. Tehdy dojde urychleně k ještě větším změnám. Proč? Protože se konečně objevil společný cíl, který lidstvo přijímá jako  realitu, kterou si přeje a chce ji manifestovat. 

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.