Mistr Hilarion - Poselství pro týden 17.7. - 24.7. 2016

20.07.2016 12:41


 
Středa, 20 Červenec 2016 08:40

 

Milovaní,

na vyšších rovinách existence se toho děje mnoho, odehrává se mnohé. Svět, jak ho znáte, prochází očistou na všech úrovních. Znamená to prosít, zpracovat a rozpustit mnoho vrstev, které jdou napříč generacemi. Neinformovanému pozorovateli se zdá, že se svět zbláznil, ale tak to není, je v tom vyšší smysl a na to vy - pracovníci Světa, musíte pamatovat a soustředit se na to. Je to znamení, že je ve vašem světě cítit větší světlo. Nicméně, pracují však i jiné síly, které se snaží zmařit dopad těch vyšších frekvencí a energií tím, že vytvářejí mezi lidmi na celém světě zmatek, bolest, a utrpení.
Takže se o vládu nad světem snaží dvě různorodé polarity. Ti, co patří ke Světlu, co udržují světlo, si jsou velmi dobře vědomi, že jejich účast je klíčová a že je to působení na bázi nenásilí. Chápou, že se jedná o jejich působení na energetické úrovní, na úrovni záměru, aby mohly zvítězit Světlo a Božský plán. Jak se vrstvy očišťují, mnoho toho, co bylo drženo v DNA a v srdci každého člověka na planetě vychází na povrch, je vyneseno, očišťováno a je to velmi nepříjemné. Někdy je to vysilující, ale nakonec ve výsledku přichází větší vnitřní svoboda.

Nebojte se, milovaní, více otevřít svá srdce. Toto je čas, toto je okamžik, kdy se musí projevit vše, čím jste. Mezi vámi je mnoho těch, co se cítí unaveni, kdo se stávají otrávení a cyničtí - myslí, že se na planetě nikdy nic nezmění a my jim říkáme: prosím, udržujte své světlo, udržujte vizi mírového světa. Může to přijít v mžiku, pokud bude sjednocena úroveň, která bude tuto vizi mírového světa udržovat; stane se to, dojde k tomu. Neztrácejte naději, neztrácejte víru. Světlo je tady, světlo DĚLÁ svoji práci.

Každý člověk na planetě hledá v srdci odpovědi. Ptá se, touží po lepším životě, po lepším způsobu života a bude to narůstat a bude se to u lidí na celé planetě vyskytovat čím dále, tím častěji. Intenzita emocionálních těl lidstva světa roste, takže tato doba je testem. Je to doba, kdy je od každého žádáno, aby si vybral:nechat odvést svou pozornost destrukcí v podobě světových událostí, k nimž dochází, anebo si zvolit, že bude soustředěn a uzemněn v pravdě své bytosti, v pravdě svého původu, v pravdě, že je dítkem Božím a že každý člověk na planetě je stejný.

My, z vyšších dimenzí, se na vás díváme, milovaní pracovníci světla, a vidíme, že si přejete manifestovat a zažívat nejvyšší výsledek, ale že se stáváte netrpělivými, že si myslíte, že to, o co jste se mnoho desetiletí snažili, se vlastně nikdy neuskuteční. Je čas udržovat si svou víru a své přesvědčení, že k nejlepšímu možnému výsledku a pozitivnímu konečnému výsledku toho, co předpověděl a nařídil Bůh, dojde. Neustávejte ve svém snažení. Stojíme s vámi v tomto velkém díle, podporujeme vás a dodáváme vám sílu.

* připomínáme akci „Lidská světelná vlna lásky“, jejíž podstatou je posílání čistého světla a lásky, jak to nyní doporučuje, radí, Mistr Hilarion.

©2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.