Mistr Hilarion - Poselství pro týden 17.5. - 24.5. 2015

25.05.2015 10:41

 

Uveřejnil(a) Láďa             

Úterý, 19 Květen 2015 13:49

Milovaní,

ti, kdo čtou tato poselství, jsou si dobře vědomi událostí, k nimž dochází na planetě  na energetické úrovni  a také, proč se to děje; ale na tomto světě je mnoho jiných, kteří  hledají odpovědi a neberou v úvahu, že se to mohlo týkat osudu tohoto světa. Chtěli bychom je informovat,  že i když budou změny na Zemi v různých oblastech světa pokračovat, lidstvo jako celek přežije a bude dokonce prosperovat. Snažíme se podpořit každého, aby si udržel klidnou, láskyplnou a harmonickou mysl, protože to je velmi silná záležitost  a velmi na tom záleží. Jak se denně zarovnáváte a jak ladíte své energetické pole, pomáhá to vyrovnávat globální pole kolektivního vědomí, na něž jsou všichni na planetě napojeni a jímž jsou všichni ovlivňováni. 

K těm z vás, kdo jste zarovnáni s proudem vesmírné energie, přicházejí tvořivé nápady, volající po tom, aby byly manifestovány ve fyzické realitě.  Někteří z vás jste přímo zaplavováni různými nápady, které se mohou zúročit v umění, psaní, v nových technologiích, vynálezech a podobně. Když takové nápady přijdou do vašeho osobního pole vyjádření a zaplaví vás, pouze si poznamenejte dojmy a myšlenky,  abyste  se k nim později vrátili. Tyto  nápady proudí po nových energetických cestách a vyhledávají lidi, kteří jsou otevření a kteří s nimi souzní, aby je uchopili a manifestovali je do své reality. Ti, k nimž takové myšlenky přijdou, musí jednat tak, aby to bylo v souladu se schopnostmi a talentem, které jakožto osobnosti mají. Mnozí lidé dostanou stejný nápad a dovedou jej dál, až do manifestace - zcela novým a jedinečným způsobem, ve srovnání s jinými, kteří mají odlišné nadání a schopnosti. Vše slouží vyššímu dobru. 

Ve všech lidech se objevuje více touhy dostat se za dosavadní omezení či vnímání, aby se pokusili dívat se na ty kolem sebe s větším soucitem a porozuměním. Přejí si otevřít svá srdce  v pospolitosti a jednotě se svými sestrami a bratry, a tento trend bude každým dnem výraznější.  Stará nepřátelství a nesoulad mezi jednotlivými lidmi se začnou rozpouštět, jak se každý bude snažit rozšířit své osobní hranice, aby do nich zahrnul nezadatelné právo svého souseda vyjádřit svou jedinečnost do kolektivního pole, na které jsou všichni napojeni. Každý začne rozumět tomu, s čím souzní  a v čem se cítí nejlíp.

Život začne být opravdu sladší, což  naplní každého radostí a potěšením, když ho bude žít. Lidé znovu objeví své plány z mladých let  a budou dle nich jednat a zjistí, že tyto plány mohou nyní být vyjádřeny ve fyzické realitě. Všechny jejich dávné sny  se nyní vynoří, aby byly realizovány. To dá lidem novou vzpruhu, jak se bude v jejich každodenních životech objevovat jejich obnovená kreativita a bude nacházet naplnění. Připomenou si, že je možné snít velké sny a stále je rozšiřovat.  Uvědomí si, že nyní mají příležitost  následovat své vize a koníčky a dají je  na čelné místo svých priorit.

Každý člověk přispívá svými jedinečnými schopnostmi radostným způsobem, rozvíjí je  a zjišťuje,  že jeho nadání a talenty jsou ostatními vyhledávány pro vzácnou pravdivost a krásu, které obsahují. Tak se božská jiskra v každém člověku zažehne do jasného a stále planoucího plamene lásky a inspirace, které se šíří do nekonečna.

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.