Mistr Hilarion - Poselství pro týden 16.10. - 22.10. 2016

25.10.2016 17:18


Středa, 19 Říjen 2016 08:39
 

Milovaní,

mnozí z vás pociťujete dopady změny. Uvnitř sebe víte, že jste se změnili. Uvnitř sebe víte, že se stalo něco velkého a to je úžasná příležitost k oslavě! Když tu změnu přijímáte, zažíváte chvilky, kdy se vám chce velmi spát, a my vás žádáme, abyste poslechli pokyny svého těla a odpočívali, protože je to důležité, abyste se mohli přizpůsobit dávkám obdržených energií a přijali je. Když se vzbudíte a zjistíte, že máte křehkou páteř, znamená to, že jste dostali velkou dávku energií, které aktivují vlákna vaší DNA, a když se to stane, je to další signál, abyste byli na sebe hodní a dovolili si odpočívat, regenerovat a přizpůsobit se.
Ponořte se do sebe a vyhledávejte klid, velmi to pomáhá. Když to děláte, velmi se doporučuje pít víc vody. Važte si sami sebe, vždy se k sobě chovejte, jak byste chtěli, aby se k vám choval vás nejlepší přítel. Zasloužíte si takové úsilí a takovou úctu. Mnozí z vás nalézají energii k tomu, aby se soustředili na dokončení projektů, které uvízly, a dlouho se nedařilo je dokončit. Teď vidíte, že se to děje rekordní rychlostí. Když se to děje, vězte, milovaní, že to, co děláte, je správně načasované, aby se to dostalo do světa. Přijímejte s klidem vše, co se kolem vás děje. Vězte, že bez ohledu na to, co se kolem vás odehrává, jste vždy milování, podporováni a ochraňováni. Vždy jste obklopeni ochrannými anděly.

Po planetě se pohybují velmi turbulentní energie.Jsou to energie kolektivního vědomí, chaosu, strachu, utrpení, starosti - energie těch, kdo prohráli, těch, co zažili náhlou změnu počasí, které jim vzalo vše, co jim bylo drahé. V zemích sužovaných válkou je mnoho lidí, kteří se stále modlí za to, aby do jejich života a do jejich země přišel mír. Do toho přichází víření výronu kosmické energie a tak jste vy, pracovníci světla, žádáni, abyste, jako vždy, udržovali své světlo, udržovali svůj klid v bouři. Vězte, že vaše umístění na planetě je předurčeno osudem, takže jste v oblasti, kde je zapotřebí, abyste byli, aby vaše světlo přineslo do těch míst stabilitu.

Každý z vás je jako klíček - bod, na který se můžeme podívat, aktivovat ho a propojit s ostatními, aby se na planetě a v ní vytvořila stabilita. Tak vidíte, milovaní, sloužíte vyššímu záměru, než jste si kdy mohli představit. Vy jste našimi strategickým místy, jste našimi majáky v temnotách, které se prodírají atmosférou. Vězte, že ty temné a děsivé energie jsou po staletí čištěny, odstraňovány omračujícím a zvýšeným tempem a to je nakonec dobré pro každého. Tak vězte, že toto je přechodná situace, že je to zapotřebí, aby se ty energie vynořily na povrch, aby mohly být přeměněny na velké světlo, které bude použito pro nejvyšší dobro všech.

Jsme tak vděční, že se to děje a je to kvůli vám, milovaní. Když se z vyšší perspektivy díváme na vaše aurická pole, vidíme, že se vaše světlo stalo krystalické, že barvy, které vás obklopují, jsou jasné a čisté. Když tak jasně záříte, mnozí jste hodně barevní, duhově barevní, a to Zemi opravdu pomáhá v jejím všeobecném obrázku, protože my, z vyšších dimenzí, můžeme přijít a zacílit to světlo a upravit barvu paprsků, které jsou zapotřebí, aby přinesly do jistých oblastí světa urychlené a klidnější změny. Jsme velmi vděční, že na planetě jste.

V každém člověku se odehrává hodně léčení. Spojuje se mnoho věcí, sjednocuje se mnoho aspektů vaší bytosti a to ve vás vytváří větší mír. Když máte v sobě mír a požádáte o pomoc, pomůže to celý proces zvýraznit. Každého z vás obklopuje mnoho andělů a léčebných týmů, pomáhají vám ve všech oblastech vašeho života: fyzicky, mentálně, emocionálně, spirituálně a ano, finančně. Věci se lepší - vězte to a nikdy neztrácejte naději.

Žádáme vás, pracovníky světla, abyste posílali růžový paprsek Boží lásky do zemské mřížky, do zemského jádra, aby energie Boží lásky pronikla přes povrch planety, aby pronikla do krystalického, diamantového jádra Země, což umožní, aby torus - rotační plocha, obklopující Zemi, ten paprsek lásky distribuovala. Vše je dobré, láska prýští. Když se to, co vychází ze Země za pomoci vašeho úsilí, spojí s vesmírnými paprsky lásky, bude to pro ty, co se zrovna probouzejí, mnohem snadnější, budou zažívat mnohem víc klidu. Mír se rozhostí na mnoha místech světa a bude růst a šířit se, dokud nebude na této planetě mír! Děje se to, udržujte tuto vizi!

Do příštího týdne...

* připomínáme akci „Lidská světelná vlna lásky“, jejíž podstatou je posílání čistého světla a lásky, jak to nyní doporučuje, radí, Mistr Hilarion.

©2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.