Mistr Hilarion - Poselství pro týden 15.3. - 23.3. 2015

20.03.2015 12:56

 

Uveřejnil(a) Láďa             

Středa, 18 Březen 2015 16:44

Milovaní,

jak každý z vás následuje svou hvězdu a často se ponořuje dovnitř sebe, začínáte nalézat potěšení v tom, když usednete v klidu své duše, kde je mír nade všechno chápání. Je to vaše zvláštní místečko, vaše posvátná svatyně, váš posvátný Chrám. Díky tomuto posvátnému místu je všechno, čím procházíte, cenné a důležité. Leží v něm svět nekonečných možností, jako zlatý poklad, který čeká, až bude nalezen. Můžete si vzpomenout na vše, co jste kdy znali a v tomto posvátném prostoru to prožít, můžete se spojit se svým pravým, autentickým já, nevinným já, osvobozeným já. V těchto časech na vás volá váš vnitřní život a mnozí z vás na toto volání odpovídáte. Když odkrýváte kořeny, propojující vás s Božstvím, mnoho toho objevíte, o mnohém budete přemýšlet a mnohému se budete přizpůsobovat. Jakmile dojde k tomuto božskému propojení, nebude již nic, co by vás zlákalo zpátky do podoby, v jaké jste byli předtím. Vše se stává čistším, jasnějším, vše je jiné.

Vaší každodenní písní se stane jemná radost, nepřestáváte se usmívat, protože opravdu vidíte velkou krásu, která vás obklopuje - ve vašem okolí, ve vašich vztazích, ve vašem každodenním životě a v každičkém odstínu všeho. Vašimi tepnami proudí život a vitalita, a v každém okamžiku je tak hezké být naživu. S velkým oceněním často děkujete Božství za dobro a nádheru, která je ve vašem životě, také andělským bytostem které jsou vašimi životními partnery a rodině vaší duše, která vás za všech okolností miluje. Na Zemi je to teď jako v Nebi a se světem je všechno v pořádku. Chápete, že je to vaše vlastní vnímání, které se posunulo do prociťování tohoto nového vědomí, tohoto nového propojení, tohoto nového stavu bytí. Vaše tělo doslova vibruje neustálým proudem energie a to je znamením, že jste definitivně na správné cestě, na cestě světla, po které jste si v tomto životě zvolili jít.

Nyní začínáte chápat a oceňovat cestu, která vás přivedla až sem. Kdybyste nezažili doby zkoušek, soužení a výzev, nemohli byste ocenit pocity, jaké nyní prožíváte, kontrast mezi dvěma polaritami byste nevnímali tak zřetelně. Poplácejte se po zádech a řekněte si: jsem dobrý/á!  Odměňte se něčím, co pro vás představuje hodnotu, udělejte si přestávku a věnujte chvilku tomu, že ten dárek oceníte.  Ano, je před námi DALŠÍ PRÁCE a námaha, ale nyní si uvědomujete, že to jsou takovéto chvilky a takovéto osobní objevy, které dávají životu větší smysl. Když se ve vaší božskosti víc ukotvujete do vašeho fyzického těla, změny v něm se zdají být zázračné - i vám, kdo jste pevně věřili, že je něco takového možné. Zřejmost, s jakou se to manifestuje, odstraňuje všechny pochybnosti.

Odteď vaši osobní průvodci, kteří byli s vámi od vašeho prvního nadechnutí na této planetě, i noví průvodci, kteří vám byli nedávno přiděleni, vás důkladněji a rázněji povedou k poslání, které jste si zvolili plnit. Toto poslání není nic, co by bylo téměř nemožné splnit, vaše poslání je vždy v souladu s vaším životem, je mu šito na míru, a je v souladu s vašimi nejdůležitějšími potřebami. Nyní kráčíte po cestě radosti a štěstí, a zatímco po ní kráčíte, žehnáte všem kolem, s kým se dostanete do kontaktu. Energie radosti a štěstí je velmi nakažlivá a povznášející a je to vítaný balzám pro unavené duše, které tolik doufají v lepší život, v lepší cestu. Světlo, které z vás vyzařuje, inspiruje stejný stav bytí i u druhých.  

 

Přidejte své energie do společného záměru a vězte, že se milionkrát znásobí vaší světelnou rodinou.  Zaměřte se na to, že tomu tak je a ono se to uskuteční!.

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.