Mistr Hilarion - Poselství pro týden 14.6. - 21.6. 2015

19.06.2015 08:15

 

Úterý, 16 Červen 2015 21:30

Milovaní,

Každý z vás sahá po možnostech spočívajících v nitru. Tyto možnosti vás lákají vpřed, dráždivé ve svých nekonečných možnostech a ve své tvořivé energii pomáhají otevírat proud k potřebnému pohybu a směřování. Vytvářejí vnitřní růst a nejsou navenek zřejmé, ale jsou vnitřně pociťované. Vždy následujte své srdce. Staré způsoby dělání věcí se teď rozvíjejí, protože následujete své vnitřní směřování s vírou a odhodláním. Vaše důvěra ve vaši intuici se stále více rozvíjí a vhled vložený do vašeho vlastního vnitřního díla poskytuje větší povědomí o lidech a situacích, které vás obklopují. Protože cvičíte jak být v klidu a tichu, přichází vnitřní poznání, jakási duchovní energie, která se zaměřuje na porozumění, jež přichází z místa, které je mimo vaše chápání. Protože poskytujete svému vnitřnímu průvodci z vyšších aspektů sebe sama příležitost se projevit, vaše vlastní intuice se stává skutečností ve svém vlastním působení ve vašem každodenním životě. Klíčem je udělat si čas zůstat v klidu a vědět, že jste na správné cestě.

Tvořivost, kterou nesete ve svém nitru, se teď rozbaluje a vy pro ni nalézáte nové úrovně projevu, protože saháte po ještě větším rozvoji v nalézání cest ke sdílení vašeho bohatství a dobroty se světem. To vás otevírá hojnosti vesmíru a větším darům, které jste nabyli v průběhu času, a vývoj vašeho vnitřního růstu začíná nacházet své fyzické vyjádření. Vaše víra ve své já a vaše hodnota a cena vzrůstají spolu s tím, jak se dále připojujete k tomuto vyššímu vnitřnímu směřování. Uvědomujete si, že jediná omezení, která zažíváte, jsou ta, která jste si dali vy sami, a usilujete rozbít tyto krystalizované formy, abyste mohli dále expandovat do oblastí, které odhalují ještě větší možnosti. Protože omezení vaší vědomé mysli jsou odstraněna, zvyšujete svou energetickou hladinu a frekvenci na další krok ve svém pokračujícím vývoji vědomí.

Protože věnujete stále větší pozornost duchovním hodnotám, vaše srdce se otevírá a vy se stáváte vice vědomí intenzity ducha uvnitř, což vyžaduje ještě větší projevení se ve vaší realitě. Vstupujete do nové faze vnitřního i vnějšího rozvoje. Tento rozvoj přichází v odlivech a přílivech, občas vnitřní průvodce povzbuzuje stažení se z okolního světa, a tento vnitřní růst potom hledá projevení se ve vnějším světě. Je důležité být sám sebou, vědět kdo jste a zůstat pevně zakotvený v tomto poznání. Existují nové začátky, které vystupují do popředí a dříve skryté stránky vašeho já nacházejí své vyjádření. Umožnění nabrání pevných obrysů tohoto nového směřování přináší nové perspektivy a nový stupeň vaší vnitřní pravdy vystupuje vpřed, aby byl vzat na vědomí a plně integrován. To vás otevře ještě většímu pochopení a rozvoji sebe sama.

Dovolte této nové úrovni skutečnosti, aby se dotkla všech aspektů vašeho života. Osobní moudrost se získává skrze zkušenost a vede a otevírá vás větším záhadám vesmíru. Rozjasňuje vašeho ducha a přivádí vás k většímu uvědomění si, že máte svobodu být nebo dělat cokoliv chcete; vše, co musíte udělat je, uplatnit na to nárok. Možnosti, které jsou před vámi, jsou neomezené a vše, co musíte udělat je, podniknout akci nezbytnou k prohlášení jich za své. Být požehnaný ve vašem světě, znamená zažít radost ze stvoření. To, co uvedete do chodu, se vrátí zpátky k vám. Vy máte pod kontrolou každou situaci, s kterou se setkáte tím, co si vyberete, že posílíte. Vesmírná tvořivá energie je vždy přítomná a tato kosmická rovnováha a dokonalost se odráží ve vašem nitru, rozezná to a připojuje se k rytmu stvoření.

Mezi duchovním a fyzickým musí být rovnováha. Vždy existuje jakýsi vzor, jakási objednávka a jakýsi systém, které jsou v činnosti při každém projeveném stvoření. Existuje jakýsi konstantní energetický tok, který pochází z různých říší, jenž obdařuje semena moudrosti, která jsou vyžadována pro váš nadcházející vývoj a osvícení. Tato moudrost vás propojuje se světlem, které ozařuje vaše spojení s nekonečnem. Vaše osobní hvězda čeká na rozzáření ve vašem životě.

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Iva M. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.