Mistr Hilarion - Poselství pro týden 13.11. - 20.11. 2016

20.11.2016 15:36


Středa, 16 Listopad 2016 07:43
 

Milovaní,

Před vašima očima se odehrává dualita ve všech svých aspektech. Existuje širší obraz toho, o co se zde jedná. Je to bitva mezi světlem a temnotou, je to stará bitva, která se teď chýlí ke konci.Ti, kdo následují agendu, jež neslouží pro nejvyšší dobro všech, mají namále a jsou odhalovány všechny jejich taktiky a všechny jejich kroky, kterými se snaží znovu získat kontrolu.

Ti, kdo sledují naše poselství a kdo mají oči, kterými vidí, jsou plni smutku nad tím, jak vysoká je polarizace energií, vyjadřovaná těmi, kdo prohlašují, že jsou nositeli světla. Žádám vás, abyste si připomenuli naše slova o toleranci, trpělivosti a pochopení, že tato doba, která se teď ve vašem světě manifestuje, je nutnou součástí čištění a očisty toho, co se odehrává na vyšší úrovni událostí na vaší planetě, v lidských systémech a ve společenských strukturách.
Není to tak hrozné, jak se zdá; chce to pouze, aby to bylo přijato, abyste si všímali působící energie, abyste se znovu naladili na svůj střed.Vše je dokonalé, milovaní, pamatujte na to a trvale udržujte své světlo. Nebesa se nezřítí, svět se dále otáčí a pokračuje na své cestě. Vězte, že v každém člověku, který tak silně vyjadřuje velký strach, se odehrávají změny. Také to přejde a život půjde dál.

Tato doba, kterou teď sledujete a zažíváte, je doba probouzení, aby každému člověku umožnila vybrat si vědomě lásku; podobu lásky, vyšší energie a vědomí jednoty. Je to potřebná a žádoucí vlastnost, která by se měla projevit v duchovně zralém jedinci, jenž je schopen přijmout, že vše, co zažívá, je ve stavu plynutí a že si, dalo by se říct, zvolil stranu, na kterou chce zaměřit svou energii.

Když budete přetíženi vším tím, co k vám denně přichází ze sociálních sítí a zpravodajských médií, vězte, že je to čas, abyste se znovu naladili na svůj střed a zpátky se naladili na realitu svého vlastního vědomí a na to, za čím si stojíte. Pochopíte, že nic nemusíte měnit, ani nic dělat. Je to, co to je, nechte energie, ať se vyřádí a uvidíte, jak se na vaší planetě začíná odehrávat velká proměna.

Posun opravdu začal, začíná se manifestovat ve světě kolem vás a je na čase!Každý člověk má právo, aby se vyjádřil a jednal dle svých vlastních vnitřních přesvědčení v tom, co cítí, že je správné udělat a to nabádá každého k tomu, aby respektoval druhé, bez ohledu na rozdílnost názoru a přesvědčení. Každý má právo na volbu dle svobodné vůle, protože žijete na planetě svobodné vůle a toto je to, co znamená žít na planetě svobodné vůle!!

Je právem každého člověka, aby se spojil se svou vnitřní suverenitou a použil svou božskou moudrost a znalosti k učinění svobodného rozhodnutí ohledně toho, co cítí, že je správné a dobré. Protože se názory různí, neznamená to, že ti, kdo s vámi nesouhlasí, jsou něco méně, než vy. Vše, co to znamená je, jenom že se pohroužili do sebe a zvolili si to, co považují za dobrou volbu.

Tato současná doba je zcela o tom, abyste následovali svou vlastní hvězdu, kráčeli s radostí, dělali, co vám přináší radost, co přináší štěstí. Není nutně vyžadováno, abyste se obraceli na vnější svět, aby vám říkal, co vám může tu radost přinést; to vše je ve vás a vždy ve vás bylo, protože tam žije Božské - ve vás! To, o čem přemýšlíte, jak jednáte a mluvíte, ovlivňuje kolektivní vědomí, takže ti, co si zvolili mír, ti, co si zvolili, že se budou řídit svým vlastním opravdovým já, nejsou převálcováni těmi, kdo se je pokusí shazovat, když nemají stejný pohled na to, co se teď na této planetě děje. Buďte trpěliví, vzájemně si projevujte laskavost a dobrou vůli. Ve věci dobra v lidech se nic nezměnilo, nic není jiné. Všichni jsou si rovni a vždy byli; v jednotném vědomí není rozdílu.

Žádáme vás, abyste i nadále stáli ve svém světle, pozorovali a odráželi své vnitřní světlo, svou vnitřní dobrotu, mír a dobrou vůli, kterou máte vůči všem. Toto pak připojíte do kolektivního vědomí v míru, klidu a jasnosti; toto je energie, kterou VY přidáte do kolektivního vědomí a to je to, co je nejdůležitější v těchto časech změn. Sledujte, pozorujte a poučte se. Je toho mnoho, co se otevírá, co je úžasné a zázračné - dívejte se na to, milovaní!

Do příštího týdne...

* připomínáme akci „Lidská světelná vlna lásky“, jejíž podstatou je posílání čistého světla a lásky, jak to nyní doporučuje, radí, Mistr Hilarion.

©2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.