Mistr Hilarion - Poselství pro týden 10.7. - 17.7. 2016

19.07.2016 16:50

 

Středa, 13 Červenec 2016 15:15

 

Milovaní,

 

události, které se ve světě dějí, nabývají na intenzitě a četnosti. To není náhoda, milovaní, je to záměrné, je to plán. Buďte si vědomi toho, že jsou to ti, kdo jsou u moci, kteří jednají tak, že to není pro nejvyšší dobro lidstva, ani planety. Abyste tyto energie potlačili, vy, pracovníci Světla, musíte pokračovat v udržování Světla, pokračovat ve víře, že vše je dobré a správné a vhodné. Když vy nebudete udržovat tyto zásady, kdo jiný to v těchto časech udělá? Prosím, chápejte, že tyto energie způsobují v srdcích lidstva probuzení. Bez ohledu na to, jak hrozivě to vše, co se děje, vypadá a jaké obavy vzbuzující události se ve světě dějí, vězte, že tyto akce působí a probouzejí v lidstvu jeho „vyšší srdce“.

Opravdu, vše, co bylo spuštěno, pracuje proti těm, kdo se snaží vytvořit chaos. Čím víc se snaží tento chaos vytvořit, tím víc lidí na světě se noří do sebe a jedná, mluví a myslí ze srdce. To má za následek, že se pozvedává vše, co se děje, a neguje se vše, co bylo podniknuto s cílem vytvořit utrpení a to přináší planetě vyšší vibrace a frekvence. Snažte se proto, milovaní, dívat se za vnější zdání, snažte se vidět širším pohledem to, co se děje, abyste v tom nezůstali zaháčkováni. Chápeme, že je to těžké, stát nečinně a pozorovat, jak k tomuto chaosu dochází. Je těžké pozorovat, jak je takto špatně zacházeno s vašimi sestrami a bratry.

 

Nejlepší způsob, jak můžete vy, pracovníci Světla pomoct, je uchovat a udržovat své Světlo a svou víru, že se vše odvíjí dle Božího Plánu. Bez ohledu na to, co všechno tyto chaotické síly na lidstvo vrhají, lidstvo má v sobě sílu otočit to a to právě dělá. Pouze to v mainstreamových médiích nevidíte. Víc a víc lidí na celém světě si začíná být vědomo akcí, které se dějí a ti, kdo ten chaos přináší, stále nechápou, že staré paradigma se zhroutilo a převažuje nové paradigma jednoty, míru, harmonie, spolupráce a lásky. A bude převažovat!

 

Lidé na celé planetě začínají pokládat zásadní otázky. Proč v roce 2016 dvacátého prvního století jdou věci pozpátku, anebo se zdá, že jedou pozpátku? Zdá se, že nedošlo k žádnému posunuv lidských právech, ani ve věcech vzájemného respektu k druhýma přece, toto vše přichází k lidstvu, aby se na to podívalo - aby se každý člověk mohl podívat do sebe a zjistit, co v něm samotném to povzbuzuje a umožňuje, aby se to dělo ve vnějším světě.

 

Zjistit, kde v sobě má rasistické názory, neláskyplné myšlenky, vražedné myšlenky, protože, vězte, lidstvo je tvůrcem všeho, co se děje. Proto vám radíme, abyste se nedívali na běžné zpravodajství. Proto vám doporučujeme, abyste se zdržovali v přírodě, kde se můžete naladit na to, co je nejvyšší a nejlepší, co vám umožní, aby vaše fyzické, mentální, emocionální, astrální a éterické tělo byly v harmonii a rovnováze. To vám pomůže, abyste zůstali sladěni s vašim Božstvím.

 

Poskytujte vaši lásku a podporu lidem jiné pleti a různým etnickým skupinám. To, co se děje, je nepřijatelné na všech planetách ve vesmíru. Pokud si vy, lidé, přejete pokročit a rozvíjet se, musíte se stát výrazným hlasem opozice vůči všemu, co se děje, kdy není zacházeno s vašimi bratry a sestrami jako s takovými.

 

Je nejvyšší čas, aby na této planetě navždy skončily všechny tyto archaické metody a akce! Člověk nemusí vyjít do ulic, aby zvedal pěsti na protest - aby proti němu zakročily různými metodami úřady, které by blokovaly to, co si přeje podpořit. Stačí pouze jít ke kořenům všeho čím opravdu jste - dítkem Božím.Každý, bez ohledu na rasu, víru a barvu, má v srdci stejné světlo a u duší není žádného rozdílu! Milovaní, jsme Jedno!

 

Lidstvo teď stojí na rozcestí:jsou zde ti, kdo chtějí války, začít válku, přestože to není nutné. Lidstvo se posunulo - za válečné štvaní, za ne-projednávání. Posunulo se za potřebu použít hrubou sílu na porobení jiných národů, porobení svých sester a bratrů.

 

A tak žádáme pracovníky Světla, aby posílali svou lásku a své světlo, své léčení, svůj soucit všem těm, kdo byli zasažení chaosem, který se pravidelně a metodicky ve světě děje. Buďte vědomí, probuďte se! Dívejte se, co se vlastně děje. Děje se to pravidelně, všimněte si to. Všímejte si toho- zaznamenejte si data, časy, jak se to děje. Je v tom cyklicita, vzorec - a když ten vzorec, ten cyklus rozeznáte, pak můžete těm aktivitám čelit energetickými a láskyplnými prostředky.

 

Na této planetě ve skutečnosti nejsou žádné oběti, jsou zde pouze ti, kterým chybí uvědomění! Jakmile uvědomění přijde, existuje mnoho cest, kterými lze jít, abyste potlačili a neutralizovali vše, co se děje. Začíná to ale u každé lidské bytosti a tak vám radíme: pozvedněte pochodeň svobody, jednoty, míru a harmonie a držte ji vysoko. Udržujte si svůj postoj - kdekoliv se na planetě nacházíte, je to místo, kde v této době sloužíte nejvyššímu záměru. Vidíte, milovaní? Držte svůj transparent vysoko, držte pochodeň; vše co potřebujete, máte v sobě.

 

* připomínáme akci „Lidská světelná vlna lásky“, jejíž podstatou je posílání čistého světla a lásky, jak to nyní doporučuje, radí, Mistr Hilarion.

 

©2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.