Mistr Hilarion - Poselství pro týden 10.5. - 17.5. 2015

16.05.2015 16:21

 

Uveřejnil(a) Láďa             

Úterý, 12 Květen 2015 17:40

Milovaní,

všude jsou znát změny, k nimž na planetě dochází. Jsou to různé změny, zahrnující mnoho škál života. Změny na Zemi odrážejí změny probíhající v lidech,  kteří  se snaží to ustát a pochopit, co se děje.  Každá tragedie ke které dojde, přináší na povrch to nejlepší co v lidech je,  když se snaží co nejvíce pomáhat. V jejich srdcích vzniká mnoho otázek, protože to vypadá, že svět jak jej znali, se hroutí a rozpadá. Lidstvo zažívá  důsledky toho, že planeta setřásá  řetězy minulosti, jak se pohybuje směrem ke svému právoplatnému místu ve vesmíru. Tyto změny se udály již mnohokrát v průběhu posledního tisíciletí, ale nyní má lidstvo příležitost  se pozvednout a vynořit se jako vítěz. 

Je to doba,  která žádá, aby každý šel do sebe a pokusil se poznat sebe sama, své vnitřní božské já.  Je to doba, kdy je třeba dosáhnout a udržet rovnováhu ve zvládání našeho vnitřního i vnějšího života, abychom činili volby a rozhodovali ohledně cesty, po které kráčíme. Jak se minulost rozpouští, objevují se nové začátky ve svém ohromujícím potenciálu a možnostech. Mnozí z vás se nyní jasně nacházíte na cestě vašeho osudu, děláte práci, která vám přináší tu největší radost  a štěstí.  Jiní jsou uprostřed změn a výzev, které vypadají že jsou příliš velké, než aby se dalo je unést. Ti se učí mít dost sil, rozhodnosti a  odolnosti. To jsou velmi důležité duchovní kvality. Když se díváte na ty, co znáte  a o něž pečujete,  jak procházejí svými osobními problémy a výzvami, posílejte lásku a léčení všem kolem sebe, protože to je to, co každý nejvíc chce - milovat a být milován, protože láska je nejmocnější sílou ve vesmíru a může být léčivým balzámem, když je to nejvíce zapotřebí.

Pečujte a starejte se o sebe navzájem s tím největším respektem a úctou, protože toto je také doba,  kdy se pohybujeme až mimo sebe, do pole jednoty, do propojení se, do rozšiřování a vývoji k vyššímu vědomí a pochopení. Často volejte své duchovní průvodce a anděly, když potřebujete pomoc a naději a pamatujte, že nikdy nejste sami, že jste neustále obklopeni láskou. Protože láska je vše co je.  Je dobré chvilku se denně posadit a procítit a prožít tuto lásku, která se nachází ve vašich srdcích, myslích a duších. Propojte se s tím, co vám dává podporu a každodenní inspiraci, jakkoliv, jak vám to nejlépe vyhovuje. Buďte v klidu a zůstaňte v pohodě, když dochází k vnitřním i vnějším změnám.

Jste zde, abyste zvládli dualitu tak, že přijmete všechny aspekty bytí. Jak propouštíte svůj odpor a vzdorování skrytým aspektům sebe sama, uvědomujete si, že vše, co se děje, je dobré, ať již je to  vnímáno jako dobré či zlé, správné či špatné - to vše je vám poskytováno v lásce, abyste si dovedli vážit sebe sama  a vyvinout se do pozice mistrů této reality, abyste si vzali zpět svoje božské právo -  jakožto děti Boha, které si zvolily toto prožívat, aby získaly větší pochopení  odstínů a složitostí na cestě zpět ke Zdroji, kdy vy budete nakonec vítězi. 

Mějte to vždy na paměti a pohybujte se vpřed když musíte, a odpočívejte a pečujte o sebe,  když to vaše fyzické tělo požaduje. Když se přizpůsobíte rychlejšímu rytmu vašeho života,  vše bude v pořádku.

 

Do příštího týdne …

Já JSEM Hilarion

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti

 www.therainbowscribe.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.