Měsíc ve znamení Střelce

13.01.2014 11:15

 

V přibývajícím Měsíci: červen až prosinec

V ubývajícím Měsíci: prosinec až červen

Základní barva: červená

Kontrastní barvy: žlutá/modrá

 

 

Měsíc ve znamení Střelce činí člověka velkorysým, zaměstnaným a navozuje opět otázku smyslu života.

Střelec působí na kyčle, pánev, křížovou kost a kosti stehenní. Ischias, žíly a stehenní části nohou se hlásí zvlášť ve dnech Střelce. Často bolí kříž až do nohou, protože i ve Střelci se počasí rádo mění, podobně jako v Blížencích.

Masáže dělají dobře a uvolňují křečovitě stažené svaly.

Při ubývajícím Měsíci ve dnech Střelce vynaložte veškeré úsilí v boji proti celulitidě, protože v tomto období působí vše zvláště intenzivně na stehna a boky. Začněte při úplňku, masírujte následujících 14 dnů při ubývajícím Měsíci důkladně problémové zóny dobrým olejem na vypnutí tkáně.

Pokud se na stehnech vyskytují rozšířené žilky, jsou pro ošetření ideální dny Střelce. Při přibývajícím Měsíci je třeba si popraskaných žilek nevšímat a neprovádět žádná opatření, protože obecně vše, co má zmizet, potřebuje při přibývajícím Měsíci klid.

Tedy ve dnech Střelce nepřehánět, a když nejste trénovaní, nepodnikejte žádné dlouhé procházky.

Energie znamení Střelce bystří smyslové orgány a podporuje spolu se silou červené prokrvení celého těla. Určitě využijte zvláštního vlivu Střelce na žíly. Nezřídka cítíme ve dnech Střelce v žilách nepříjemný tlak. Tím důležitější je zapůsobit na plynulý tok veškerých tělesných energií a zabránit městnání. Často dokáže zázrak masáž, samozřejmě nejen ve dnech Střelce. Také byste měli využít kvalitu bílkovin a plodů ve dnech Střelce. Veškeré červené plody a druhy zeleniny mají v ovocných dnech (Beran, Lev, Střelec) více síly než jindy. Přemíra červené ve dnech Střelce není vhodná pro hektické a netrpělivé lidi. Měli by se raději uklidnit kontrastními barvami modrou nebo žlutou.